Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

Άλλη μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ πέρασε στην ιστορία. Κι όταν ακούς την φράση «άλλη μια» ίσως νιώθεις την ρουτίνα που κρύβει μέσα της. Ίσως αυτόματα υποψιάζεσαι μια αίσθηση βαρεμάρας ή έστω έλλειψη του ενθουσιασμού που νιώθεις όταν κάνεις κάτι για πρώτη φορά. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται στον Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ποτέ δε νιώσαμε κάτι τέτοιο. Και η απόδειξη είναι ότι κάθε χρονιά σε κάθε εκδήλωση ξεπηδάει και κάτι καινούριο! Μπορεί κάποια κομμάτια της κάθε γιορτής να επαναλαμβάνονται μα καμία εκδήλωση δεν είναι «αντιγραφή» κάποιας προηγούμενης κι ας έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη μορφή που έχει σήμερα.

Έτσι και φέτος νέα ποιήματα που γράφτηκαν ειδικά για τη φετινή γιορτή δώσαν φρεσκάδα στο πρόγραμμα αλλά ξύπνησαν και σε μας για άλλη μια φορά τη γλυκιά- σχεδόν παιδική προσμονή να τα ακούσουμε από τα στόματα των ολόλαμπρων «αστεριών» μας! Ακόμη και ο στολισμός ήταν πολύ πιο λαμπερός με τα δύο φώτο-σταντ που τα πιτσιρίκια μας τα χάρηκαν με το παραπάνω, αλλά και άλλες πολλές μικρές ή μεγαλύτερες πινελιές.

Το σίγουρο είναι ότι όταν ασχολείσαι με παιδιά, πρέπει κι εσύ να γίνεσαι ένα με αυτά. Για εκείνα είναι η πρώτη φορά που θα «πουν το ποίημα», που θα «παίξουν στο σκετς» κ.ο.κ. Γι’ αυτό κι εσύ πρέπει να ζεις την εκδήλωση με τον ίδιο ενθουσιασμό.

Μ’ αυτό τον ενθουσιασμό ζήσαμε και τη φετινή γιορτή! Τα ποιήματα, τα τραγούδια με τους υπέροχους οργανοπαίκτες μας! Το θεατρικό που μας ταξίδεψε στα κάλαντα μιας άλλης εποχής, αλλά και το υπέροχο ανθρώπινο Χριστουγεννιάτικο δένδρο! Τον Αη Βασίλη μας που ήρθε επάνω σε ένα λευκό ηλεκτρικό πατίνι και φυσικά τα υπέροχα γλυκά που έφτιαξαν με πολλή αγάπη ή αγόρασαν (και το να διαλέγεις νόστιμα γλυκά θέλει τέχνη…!) οι γονείς των παιδιών μας!

Απολαύστε τις φωτογραφίες από τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.

**Στη τελευταία φωτογραφία «ο Αχώνευτος», το Χριστουγεννιάτικο δωράκι των μικρών αθλητών στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου. Ένας συρμάτινος ανθρωπάκος, ικανός να  παραστήσει κάθε φάση στα άλματα ή στους δρόμους (για να μη κουράζεστε να ζωγραφίζετε κ.Φώτη…)  που φιλοδοξεί να γίνει η μακότ του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ!

Και του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

 

 

 

print