ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ!

Φέτος το καρότσι μας ξεχείλισε! Τα παιδιά μας μαζί με τους γονείς έκανα ότι ήταν δυνατό για να βοηθήσουν τους άπορους συνανθρώπους μας να χαμογελάσουν αυτά τα Χριστούγεννα! Κάποιοι από το «υστέρημα τους» μα όλοι από το περίσσευμα της αγάπης τους έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια!

Επειδή τα τρόφιμα ήταν αρκετά μπορέσαμε φέτος να βοηθήσουμε δύο ενορίες στο σπουδαίο έργο που επιτελούν!

Το πρώτο μέρος πήγε στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών με τον οποίο μας συνδέουν ισχυροί δεσμοί! Εκεί παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι του συλλόγου οι εδώ και χρόνια σταθεροί εθελοντές μας Μάριος και Γρηγόρης Χατζηδήμου και το «πολυεργαλίο του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ», ο πανταχού παρόν Ανδρίκος Χατζηδήμου! Η παράδοση των τροφίμων έγινε στον υπεύθυνο του φιλοπτώχου ταμείου π. Ισίδωρο Κυριαζό και στον υπεύθυνο του Ιερού Ναού π. Κυριάκο Χατζηδήμου. Η κίνηση αυτή αποτελεί και μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης από μέρους του συλλόγου για τη συμβολή του ναού στις δράσεις του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ δανείζοντας ανελλιπώς υλικά για τις γιορτές μας, αλλά και στηρίζοντάς μας με το έμψυχο δυναμικό του.

Το δεύτερο μέρος των τροφίμων παραδόθηκε σήμερα το πρωί στον συσσίτιο του Ι.Ν. Παναγίας Λαοδηγήτριας. Την παράδοση έκανε ο υπεύθυνος εκδηλώσεων του συλλόγου μας κ.Παντελής Καρανίκας. Εκεί μας υποδέχτηκε η κ. Μαρία Τσίρου, συντονίστρια του συσσιτίου του Ναού μαζί με άλλες κυρίες που δίνουν ένα κομμάτι του εαυτού τους στην καθημερινή προσφορά προς τον συνάνθρωπο! Με αυταπάρνηση εργάζονται για να μαγειρέψουν μεγάλες ποσότητες φαγητού ώστε να χορτάσουν με αυτό όσους έχουν ανάγκη από ένα πιάτο φαγητό αλλά και να τους παρηγορήσουν με τα ζεστά τους λόγια ή το πλατύ τους χαμόγελο.

Μεταφέρουμε τις ευχαριστίες των υπευθύνων και τις ευλογίες των ιερέων που μας ευχήθηκαν καλά  Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και φώτιση για όλους τους ανθρώπους τους συλλόγου και πολλές επιτυχίες για τους αθλητές μας!

print