Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΑΚ

Αγαπητή Ελένη γεια σου,

Επειδή το θέμα ξέφυγε … σεβάστηκα την επιθυμία σου, αφού γράφεις κάπου:
«θα θελα να το λήξουμε το θέμα αυτό»   ….  Γιαυτό και   και δεν απάντησα.

Όμως γράφεις και τα παρακάτω:
«Θέλω να που απαντήσετε όλοι οι προπονητές

Επίσης κάπου γράφεις …..
«και ας μας πει (εννοείς εμένα) τη [sic] λέει ο κανονισμός για την επανάληψη της προσπάθειας»

Προσπαθώ να καυτηριάσω  το λάθος του Εφόρου (ή του επικεφαλής Κριτή) αλλά και της «Ελλανοδίκου επιτροπής» που δήθεν για να σε «βοηθήσουν» σε οδήγησαν σε αυτό το ατόπημα.

Ο αθλητής και ο προπονητής δεν φταίνε (στην ερμηνεία του κανονισμού), την ευθύνη για την παράβαση  την έχουν αποκλειστικά οι Κριτές (που έδωσαν την προσπάθεια).

Αν το θελήσεις θα συγκεκριμενοποιήσω την παράβαση «με αριθμό άρθρου και σελίδα του κανονισμού στίβου 2018-2019). Όμως θέλω τα ονόματα των εμπλεκομένων για να μη μένουν στο απυρόβλητο και βολεύονται πίσω από την ανωνυμία.

Όποιος έχει το θάρρος να βγει και να μας πει που στηρίχτηκαν και έδωσαν τόσο αβίαστα 4η προσπάθεια.

Τονίζω για πολλοστή φορά:

Ούτε σε εσένα ούτε στον προπονητή σου στοχεύον οι ενστάσεις μου (στο σκέλος της τήρησης των κανονισμών)*.

Στον υπεύθυνο του αγωνίσματος αναφέρομαι και στην Ελλανόδικο επιτροπή (που θα ήθελα να ξέρω ποιοι είναι, για να μην δέχονται τα αρνητικά σχόλια όλοι οι Κριτές που δεν φταίνε σε τίποτε.

Παρακαλώ όποιος έχει πρόσβαση στην «Αγωνόδικο επιτροπή»  να μας την κοινοποιήσει για να ξέρουμε από ποιους πρέπει να ζητάμε να μας εξηγήσουν τα ανεξήγητα.

 

*Ελένη μου, σε εσένα και τον προπονητή σου υπάρχει το ελαφρυντικό της έντασης του αγώνα.  Το ίδιο ίσως θα έκανα και εγώ για τον αθλητή μου (όχι βέβαια με τέτοιο κραυγαλέο τρόπο)!  Δεν είναι τυχαίο που ο συνάδελφος προπονητής κ. Σ. Κεφαλίδης όταν επιχειρώ να εξασφαλίσω το οτιδήποτε προς όφελος των αθλητών (π.χ. χρόνο 3 λεπτών σε διαδοχική προσπάθεια ακόμη και όταν αλλάζει το ύψος, φωνάζει «άρχισες πάλι τις Κατσικιές».

 

Η ενέργειά (σας) όμως (ως προς το fair play είναι ακριβώς ίδια με την περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής χωρίς να τον ρίξει κανείς πέφτει στη μικρή περιοχή για να κερδίσει το πέναλτι.

Ο ΑΘΛΗΤΗΣ παρασύρεται από την ένταση της στιγμής και ενεργεί έτσι,  ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.

Το τι θα κάνει ο διαιτητής έχει σημασία και είναι αυτό που θα καθορίσει τη δίκαια έκβαση του αγώνα.

Ο σωστός (διαιτητής) δίνει «κάρτα» για θέατρο και γλυτώνει τον αθλητή από το στιγμιαίο λάθος (που όμως θα τον συνοδεύει μια ζωή).

Ο Ανεπαρκής (διαιτητής) αφού είναι ο άρχοντας του αγώνα, δίνει πέναλτι!

Τελικά θέλεις να σου απαντήσω τι λέει ο κανονισμός; (Ό,τι μου πεις θα το κάνω).

print

Written by