ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΓΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ CAMP ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

Ψάχνουμε οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι, προπονητές, αθλητές και γονείς και κηδεμόνες των αθλητών  (των μικρών) κάπου να δούμε τον τόπο που θα λάβουν χώρα  τα διάφορα «κομμάτια»  (πρακτικά και θεωρητικά) του Camp  ΥΨΟΥΣ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6/8.3.2020.

Στη Σελίδα του ΣΕΓΑΣ έχει μόνο το πρόγραμμα.

Θεματικό καμπ ύψους στην πόλη της Θεσσαλονίκης  1

Στα άλλα site π.χ. stivoz.gr γράφουν:

Το θεωρητικό μέρος του Καμπ θα λάβει μέρος στο ξενοδοχείο Καψής, ενώ το πρακτικό θα γίνει στο κλειστό “Τασούλα Κελεσίδου” στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

 Στη συνέχεια προστίθεται και το :  …..  και την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο.

Για να ενημερώσουμε υπεύθυνα τον Κηδεμόνα του αθλητή μας Σαλώνη και να μην στηριζόμαστε σε πληροφορίες από άλλα site, ζητήσαμε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και τον υπεύθυνο του Κέντρου Υψηλού  Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης  (Κ. Χρυσοστομίδη) να έχουμε εγγράφως το πρόγραμμα που να αναφέρει και το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το κάθε «κομμάτι».

Η ΕΑΣ δεν γνωρίζει αλλά και δεν έχει κάποιο έγγραφο να μας κοινοποιήσει.

Ο κ. Χρυσοστομίδης τηλεφωνικά θέλει να μας ενημερώσει, Ζητάμε έγγραφη απάντηση για να την κοινοποιήσουμε στους ενδιαφερόμενους.

Έγγραφη απάντηση ΥΙΟΚ!  Μα είναι δυνατόν;

Δευτερόλεπτα πριν κοινοποιήσω το παρόν:

Στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ περνούν και το μέρος που θα γίνει το κάθε κομμάτι του Καμπ.

Καμπ 2 ΣΕΓΑΣ

Τα συμπεράσματα της δουλειάς που γίνεται στον ΣΕΓΑΣ αλλά και της νοοτροπίας των επιτελικών του ΣΕΓΑΣ [Μεταγραφές (Επιτροπή Μεταγραφών), Πανελλήνιο Κλειστού (Ελλανόδικος Επιτροπή), Camp ΥΨΟΥΣ (Κ.Υ.Α. Θεσσαλονίκης)  ….  ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Αντί να μας ευχαριστήσουν που τους υποδεικνύουμε τις αστοχίες τους και τουλάχιστον να μας απαντήσουν, προσθέτουν στο άρθρο τους στο site  του ΣΕΓΑΣ το μέρος που θα γίνει η κάθε εκδήλωση για κάθε ημέρα, έτσι ώστε  να βγουν και από πάνω αν διαμαρτυρηθούμε!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ενεργούν έτσι … Όμως τους μάθαμε και παίρνουμε τα μέτρα μας!!!

print

Written by