ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ «ΓΥΜΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ»!

Πριν δυο μέρες λάβαμε τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Μουταφίδη, ενός παλιού μας αθλητή, με τα λόγια: «Τα παλιά Ρηγάκια δεν ξεχνούν»!

Ο Κωνσταντίνος ήταν αθλητής στο Ρήγα πριν αρκετά χρόνια. Οι συνθήκες της καθημερινότητάς του τον ανάγκασαν να σταματήσει τη συστηματική προπόνηση, όμως ποτέ δε ξεχνά το σύλλογο, αφού συχνά τρέχει με τη φανέλα μας σε λαϊκούς δρόμους και μιλά με τα καλύτερα λόγια για την συνέπεια του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ στις αξίες που πρεσβεύει. Πριν λίγο καιρό διάβασε στο σάιτ για το διαγωνισμό μας και μας έστειλε μια φωτογραφία του όπου «Γυμνάζεται σπίτι»!

Κωνσταντίνε ευχαριστούμε πολύ που μας θυμάσαι! Χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σου!

Άλλη μια υπέροχη φωτογραφία μας ήρθε από την οικογένεια Χατζούδη. Η Μαρθούλα, η μικρότερη αθλήτρια του συλλόγου μας, μαζί με τον αδελφό της το Μάξιμο κάνουν με άψογη τεχνική το πρόγραμμα των διατάσεων. Μπράβο παιδιά! Όπως θα παρατηρήσετε εκτός από το «αθλητικό κομμάτι» η φωτογραφία έχει και μεγάλη «καλλιτεχνική» αξία! Έτσι είναι… Άμα έχεις μπαμπά φωτογράφο!

Τέλος στην οικογένεια Μαντιού η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεφύγει! Εκτός από το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που τα αστέρια μας ακολουθούν ανελλιπώς, αλλά και τις υπέροχες ασκήσεις «ακροβατικής» που μας έστειλαν σε προηγούμενη φωτογραφία, κάνουν ακόμη και άλμα επί κοντώ! Εδώ και χρόνια κυκλοφορούν φήμες ότι τα σκουπόξυλα του σπιτιού έχουν βογκήξει! Πριν λίγο καιρό κάτι πήρε το αυτί μας και για ένα χαλασμένο καναπέ… Τώρα που τα καμάρια μας είναι συνέχεια μες το σπίτι, πολύ φοβάμαι πως δε θα μείνει τίποτα όρθιο…

Στη φωτογραφία η τέταρτη κόρη της οικογένειας, η Μάρθα, με το αυτοσχέδιο στρώμα επί κοντώ!

E, παιδιά με ρέγουλα τα γυμνάσματα! Γιατί μου φαίνεται ότι στο τέλος θα το φάμε εμείς το ξύλο…

print