ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Όσο η καραντίνα προχωράει, οι φωτογραφίες που λαμβάνουμε είναι όλο και πιο απίστευτες!

Ένα είναι το σίγουρο! Ότι τα στρώματα υποφέρουν! Για τους πολλούς από την πολλή ξάπλα! Για τα Ρηγάκια μας από τις ασκήσεις γυμναστικής!

Στην οικογένεια Γιώβου το διπλό κρεβάτι έχει γίνει στρώμα προσγείωσης για άλμα εις ύψος αλλά και για άλμα επί κοντώ!! Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Ορφέα, την Νεφέλη και την Άρτεμη εν ώρα πτήσης! Στη θέση του βοηθού ο μπαμπάς της οικογένειας!

 

 

 

 

 

 

Ο κύριος Κοσμάς μας έστειλε ένα απίστευτο βιντεάκι! Νομίζω ότι δεν πρέπει να επιχειρήσω να περιγράψω ούτε την άσκηση ούτε και την (καλή) τρέλα που κουβαλάτε κύριε Κοσμά μας! Ένα ξέρω μόνο! Ότι χωρίς τη βοηθό σας δε θα καταφέρνατε τίποτα!

 

Στη λίστα των αθλούμενων προπονητών μας προστίθεται και η κυρία Στεφανία με ένα αψεγάδιαστο κατακόρυφο!

Τέλος έχουμε νέες φωτογραφίες από την κ.Ευδοξία με την μικρή Δεσποινούλα αλλά και από την Αγγελική Σινάκου. Η Αγγελική λαχτάρισε μάλλον λιγάκι οξυγόνο και μετέφερε το γυμναστήριό της από το σαλόνι στην ταράτσα!!! Στην φωτογραφία φαίνεται και ο πατέρας της Αγγελικής που «ακοίμητος φρουρός» φροντίζει για την ασφάλειά της!

Συγχαίρουμε όλους τους γονείς που αυτές τις μέρες αφιερώνουν χρόνο στα παιδιά τους και τους ενθαρρύνουν να ασκούνται!

Τονίζουμε ότι μένουμε σπίτι αλλά ακόμη και μέσα στο σπίτι δεν κάνουμε επικίνδυνες ασκήσεις και βάζουμε πάνω απ’ όλα την ασφάλειά μας!

 

 

 

 

Καλή Mεγάλη εβδομάδα σε όλους!

print