Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ: ΛΙΣΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΙΑΤΡΟΥ

Με έγγραφο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ η πρόεδρος του Καυτανζογλείου Ε.Σ. κ. Κ. Γούλα, διευκρινίζει ότι: Χρήση σταδιου 18-5-2020 2

Για να δικαιούται  εισόδου ο κάθε αθλητής άνω των 13 ετών στο Καυτανζόγλειο θα πρέπει:
Ο Σύλλογος να στείλει ΛΙΣΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ με συγκεκριμένα στοιχεία.
Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΑΝΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ
ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΛΙΣΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ 13+ (ΑΒΓ) ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Η Λίστα πού εστάλη περιλαμβάνει όλους τους άνω των 13 ετών αθλητές του συλλόγου. (Προσοχή, εάν τηρηθούν τα όσα γράφουν, όσοι δεν έχουν ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΗ δεν θα μπορέσουν να περάσουν αφού χρειάζεται η επίδειξη και του Δελτίου. Κ Κάρτα Υγείας δεν αντικαθιστά το ΔΕΛΤΙΟ).

 

Όλα τα απαραίτητα έντυπα θα τα βρείτε στο σύνδεσμο της Γ.Γ.Α.
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports

Διευκρινιστικές οδηγίες για ιατρικό ιστορικό και βεβαίωση

 

Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

 Φόρμα ιατρικής βεβαίωσης

Την Ιατρική Βεβαίωση θα την πάρει από τον Γιατρό του, αφού συμπληρώσει το Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών.   Το ιστορικό θα το κρατήσει ο Γιατρός αφού είναι απόρρητο και θα δώσει τη Βεβαίωση.

Οι συνοδοί (προπονητές) θα πρέπει να πάρουν και αυτοί Ιατρική Βεβαίωση αφού πρώτα συμπληρώσουν το παρακάτω έντυπο. Έντυπο Ιατρικού Ιστορικού αθλούμενου-ης (όχι αθλητή) & τεχνικού προσωπικού

Οι προπονητές  αφού πάρουν τη Βεβαίωση από τον Γιατρό τόσο οι ίδιοι όσο και οι αθλητές τους, συνεννοούνται και δηλώνουν στον Τεχνικό Διευθυντή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ το ωράριο των προπονήσεων, το οποίο ο σύλλογος θα στείλει στο Καυτανζόγλειο, σύμφωνα με το έγγραφο του Σταδίου ((Χρήση σταδιου 18-5-2020 2).

 

ΡΕΖΟΥΜΕ

Οι Αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που δικαιούνται εισόδου στο Καυτανζόγλειο, φαίνονται στην παραπάνω Λίστα. (υπάρχουν και μερικοί που δεν έχουν ΔΕΛΤΙΟ!)

Αθλητές και προπονητές φροντίζουν για την απόκτηση της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ (αφού συμπληρώσουν τα σχετικά έντυπα).

Οι προπονητές συνεννοούνται με τους αθλητές τους και στέλνουν το πρόγραμμα των προπονήσεων στον κ. Κατσίκα για να το κοινοποιήσει στο Στάδιο.

Η είσοδος θα επιτρέπεται από τη στιγμή που θα γίνουν όλα τα παραπάνω (η Λίστα εστάλη ήδη, περιμένουμε τις Βεβαιώσεις).

print

Written by