“ΝΕΑ” ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

Ήταν φανερό ότι η ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ που ζητούσαν σε πρώτη φάση για να μπορεί να δικαιούται εισόδου στο Στάδιο ο κάθε αθλούμενος ήταν ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!  Στην πρώτη Βεβαίωση (17.5.2020) ζητούσαν να Βεβαιώσει ο γιατρός ότι ο κάθε αθλητής «είναι υγιής και χωρίς συμπτώματα λοίμωξης  COVID-19». Πράγμα που οι περισσότεροι γιατροί δεν δέχονταν  να βεβαιώσουν.

ΝΕΑ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Στη ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ, ζητούν από το γιατρό να βεβαιώσει ότι :  Παρέλαβε το Ιστορικό που συμπλήρωσε ο εξεταζόμενος και αφού τον εξέτασε βεβαιώνει ότι:  κατά την ημέρα της κλινικής εξέτασης δεν εμφάνισε συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, μυαλγίας, ανοσμίας.

 

Με τα Νέα δεδομένα:

Η διαδικασία λήψης της Βεβαίωσης είναι:

  1. Ο ενδιαφερόμενος ΑΘΛΗΤΗΣ συμπληρώνει το έντυπο του Ιστορικού ΦΥΛΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΗ 4
  2. Ο ενδιαφερόμενος ΤΕΧΝΙΚΟΣ (Π.Χ. προπονητής) συμπληρώνει το έντυπο έντυπο-ιατρικού-ιστορικού-αθλούμενου_ης-και-τεχνικού-προσωπικού
  3. Πηγαίνει στο Ιατρείο με το συμπληρωμένο έντυπο  ιστορικού στο χέρι για κλινική εξέταση.
  4. Εφόσον ο γιατρός τον εξετάσει και δεν εμφανίζει τα, όσα η βεβαίωση αναφέρει, κρατάει στο ιατρείο του το ιστορικό (που στην περίπτωση ανηλίκων αθλητών το υπογράφει και ο κηδεμόνας του αθλητή) και υπογράφει τη βεβαίωση την οποία  δίνει στον ΑΘΛΗΤΗ. Ιατρικη Βεβαίωση 2

 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ζήτησε από τον κ. Πανικίδη Στυλιανό, Γενικό ιατρό-Σύμβουλο Υγείας, πατέρα αθλήτριας του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερομένους και μετά από … απανωτές προσπάθειες! Τελικά πήραμε το Ο.Κ. του γιατρού, για τη χορήγηση βεβαιώσεων.
[Ευχαριστούμε τον  κ. Πανικίδη, που για μια ακόμη φορά βρίσκεται κοντά στο σύλλογο].

 

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Όποιος λοιπόν δεν έχει δικό του γιατρό για να πάρει τη Βεβαίωση μπορεί να επισκέπτεται τον κ. Πανικίδη Στυλιανό μόνο με προκαθορισμένο ραντεβού (τηλ. 2310927900, κινητό 6946521462) στο ιατρείο του, που βρίσκεται στην Γρηγορίου Λαμπράκη 93 (απέναντι από τον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας, Πάνω από το Γήπεδο του ΠΑΟΚ).

Η όλη διαδικασία συμπλήρωση του Εντύπου ιατρικού Ιστορικού, φύλαξη του ιστορικού στο αρχείο του ιατρού, κλινική εξέταση και χορήγηση της Βεβαίωσης* θα καλύπτεται με μια συμβολική τιμή, κατά περίπτωση.
*Σημ.: Ο Συγκεκριμένος Γιατρός διαθέτει Βεβαιώσεις οπότε δεν χρειάζεται να έχετε εσείς μαζί σας Βεβαίωση.

print

Written by