ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2020

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλοντας να προετοιμάσει κυρίως ψυχολογικά και όσο το δυνατόν καλύτερα και σωματικά τους αθλητές του, για τους επερχόμενους αγώνες επισημαίνει:

Όλοι οι αθλητές που σύμφωνα με το έτος γέννησης δικαιούνται να αγωνιστούν στα Διασυλλογικά και στη συνέχεια τα Πανελλήνια πρωταθλήματα θα πρέπει:

  1. Να έχουν εξεταστεί από τον γιατρό και να έχουν ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ θεωρημένη για το 2020. Προσοχή μιλάμε για την Κ.Υ. που απαραίτητα συνοδεύει το Δελτίο.
  2. Όσο για τις λόγω ειδικών συνθηκών (covid-19) εξετάσεις θα προσαρμοστούμε στα όσα η ΕΙΔΙΚΗ προκήρυξη των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (που θα καθορίζει για κάθε ΕΑΣ τις λεπτομέρειες και θα συμπληρώνει την ΓΕΝΙΚΗ προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ).
  3. Οι προπονήσεις συνεχίζονται με προγράμματα που κατά κάποιο τρόπο καθορίζουν οι ΕΑΣ, όμως οι αθλητές θα πρέπει να έρχονται σε επαφή με τους προπονητές τους για πιθανές λύσεις ως προς το πρόγραμμα των προπονήσεων.
  4. Οτιδήποτε ΝΕΟ στο πρόγραμμα των προπονητών θα ανακοινώνεται στη σελίδα μας την οποία θα πρέπει να επισκέπτεστε ίσως και περισσότερο από το fb (καρφί για τους κολλημένους στο κινητό τους αλλά χωρίς καμία επίσκεψη στη σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ www.asrigas.gr
  5. Οι αθλητές που για τον Α ή Β λόγο απομακρύνθηκαν από το σύλλογο και έχουν Δελτίο μπορούν να αγωνιστούν στην κατηγορία τους (με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν εξεταστεί από τον Γιατρό και να έχουν ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ θεωρημένη).
  6. Οι μέχρι στιγμής ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΤΟΠΟΣ

ΕΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

28 ΙΟΥΝΙΟΥ Κ-16 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ 2005-06-07 Κ-16  ΔΙΑΣ.
4 ή 5 ΙΟΥΛΙΟΥ Κ-18 ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ 2003-04-05-06 Κ-18  ΔΙΑΣ.
18-19 ΙΟΥΛΙΟΥ Α-Γ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ 2004-03-02…> Α-Γ     ΔΙΑΣ.
print

Written by