ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ – ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Όταν πεινάσεις το φαγητό, σου φαίνεται πεντανόστιμο! Όταν διψάσεις καταλαβαίνεις την μεγάλη αξία του νερού! Το ίδιο συνέβη και με το χθεσινό αγώνα των μικρών μας αθλητών!

Μετά από τόσο καιρό που οι μικροί στερήθηκαν τις προπονήσεις αλλά και τη χαρά του συναγωνισμού, κι εμείς στερηθήκαμε τα γέλια και τις φωνές τους, ο χθεσινός αγώνας Kids’ Athletics ήταν σίγουρα ξεχωριστός!

Οι μικροί μας αθλητές με το χαμόγελο στα χείλη έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να πετύχουν το καλύτερο για την ομάδα τους. Μετά από μία σκληρή μάχη που κρίθηκε στο νήμα καθώς πριν γίνει το τελευταίο αγώνισμα οι ομάδες ήταν ισόπαλες. Χρειάστηκε το αγώνισμα της «σκυτάλης αντοχής» για να αναδειχθούν οι νικητές του αγώνα που ήταν οι πράσινοι! Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κερκίδα με τους γονείς και τα αδέλφια των παιδιών μας να παρακολουθούν έξω από τα κάγκελα!

 

 

 

 

Μπράβο στους πράσινους! Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την υπέροχη προσπάθειά τους! Μπράβο στους γονείς που ακόμη και με αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες βρίσκονται κοντά μας!

Μετά τον αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν! Για κάποιους αυτό ήταν το πρώτο τους δίπλωμα που σίγουρα θα στολίζει για καιρό το δωμάτιό τους και ευχόμαστε να ακολουθήσουν πολλά ακόμη διπλώματα μετάλλια και διακρίσεις.

 

 

 

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ»

Στο τέλος της εκδήλωσης τηρήσαμε μια υπόσχεση που είχαμε δώσει από καιρό. Από τις πρώτες εβδομάδες της καραντίνας αποφασίσαμε να δώσουμε στους αθλητές μας ερεθίσματα για να συνεχίσουν να αθλούνται ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Έτσι μετά τα προγράμματα γυμναστική που στείλαμε σε όλα τα παιδιά ξεκινήσαμε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Γυμνάζομαι σπίτι»!

Πολλά παιδιά ανταποκρίθηκαν με μία ή και περισσότερες φωτογραφίες. Ακόμη και οι γονείς «μπήκαν στο κόλπο» με αποτέλεσμα να απολαύσουμε όλοι μέσα από τη σελίδα μας τις δημιουργικές ιδέες, τη φαντασία των παιδιών μας, αλλά και τα και τα καλλιτεχνικά χαρίσματα των φωτογράφων γονιών! Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν εν μέσω καραντίνας (μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ) με την υπόσχεση να γίνουν οι βραβεύσεις όταν με το καλό ξεκινήσουμε τις προπονήσεις. Έτσι χθες όσοι αθλητές ήταν μαζί μας παρέλαβαν το δίπλωμα και το δωράκι τους. Όσοι απουσίαζαν μπορούν να μας το ζητήσουν. Εμείς θα το φυλάξουμε για όσο καιρό χρειαστεί!

print