ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 – Β΄ ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (11-12.7.2020)

Οι Προκηρύξεις των 5 Ομίλων :  (Από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ).

Σε πέντε ομίλους θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 καιτο οποίο θα διεξαχθεί  σύμφωνα με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου στους παρακάτω ομίλους συλλόγων από τις αντίστοιχες ΕΑΣ σύμφωνα με την προκήρυξη.

  • Α) Ανατολική  Μακεδονία  & Θράκη – Κεντρική Μακεδονία (Καβάλα)
    • Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Ανατολικής  Μακεδονίας  & Θράκης
  • Β) Θεσσαλονίκη – Θεσσαλία – Δυτική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)
    • Διοργανώτρια Ε.Α.Σ: Θεσσαλονίκης.
  • Γ) Βόρεια Πελοπόννησος – Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ήπειρος – Κέρκυρα (Πάτρα)
    • Διοργανώτρια  Ε.Α.Σ:  Βόρειας  Πελοποννήσου
  • Δ) Αθήνα – Δωδεκάνησα – Κυκλάδες – Λέσβος (Άγιος Κοσμάς)
    • Διοργανώτρια  Ε.Α.Σ:  Αθήνας
  • Ε) Πειραιάς & Νοτιοδυτική Αττική – Κρήτη – Χίος Σάμος – Ανατολική Στερεά  Εύβοια
  • – Α.Ε. Λήμνου (Άγιος Κοσμάς) – Διοργανώτρια  Ε.Α.Σ:  Πειραιά  &  Νοτιοδυτικής  Αττικής
    (ο όμιλος αυτός θα διεξαχθεί * Δευτέρα και Τρίτη 13 – 14 Ιουλίου)

 Στην κατηγορία αυτή μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί το 2005-2006 (Κ-16) και γεννηθέντες το 2007 (Κ-14) οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι, σε σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με όσα ορίζονται στην τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών – τριών» και έχουν προκριθεί για να συμμετέχουν από τους διασυλλογικούς αγώνες Κ16 του 2020  και σύμφωνα με τα εξής: Οι διασυλλογικοί αγώνες Κ16, αποτελούν  αγώνες πρόκρισης για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16.

 Από τους διασυλλογικούς αγώνες όλων των ομίλων των Ε.Α.Σ., θα προκριθούν για τους 5 ομίλους του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16, οι 8 αθλητές – αθλήτριες που πέτυχαν τις 8 καλύτερες επιδόσεις στα ατομικά αγωνίσματα, για να συμμετέχουν στον αντίστοιχο όμιλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ16, στον οποίο ανήκει η Ε.Α.Σ. τους. Από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα ανακοινωθούν μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουλίου οι  αθλητές – τριες που προκρίνονται για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σύμφωνα με την προκήρυξη.

 Οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πρέπει να σταλούν με email μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 14:00 στην αντίστοιχη ΕΑΣ  ΕΑΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Οι προκηρύξεις καθώς και τα έντυπα συμμετοχής δημοσιεύονται στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ (Αγώνες-Προκηρύξεις) από όπου μπορείτε να τις «κατεβάσετε» και να διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το πρωτάθλημα.

Για τον 2ο ΟΜΙΛΟ (της Θεσσαλονίκης) την προκήρυξη μπορείτε να τη βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Κ_16  Β_ΟΜΙΛΟΣ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ _ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ_ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ__1

ΚΟΡΙΤΣΙΑ_ΕΝΤΥΠΟ_ΔΗΛΩΣΗΣ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_16_ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ_2020

ΑΓΟΡΙΑ_ΕΝΤΥΠΟ_ΔΗΛΩΣΗΣ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_Κ16_ΑΓΟΡΙΩΝ_2020

print

Written by