ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

Μετά το χθεσινό ξεχωριστό απογευματινό μπάνιο ένα έχουμε να πούμε: «Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με καλύτερο τρόπο τις διακοπές μας!»

Η συμμετοχή παιδιών και γονέων σε αυτήν την καλοκαιρινή εκδήλωση του συλλόγου μας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική! Αποφασίσαμε να πάμε «τσάρκα στο Μπαχτσέ τσιφλίκι» που λέει και το τραγούδι για να προπονηθούμε και να απολαύσουμε τη θάλασσα! Έτσι η παραλία των Νέων επιβατών (Μπαχτσές) γέμισε με «Ρήγες»!

 

Μαζί μας και οι δύο εθελοντές «προπονητές» που έσπευσαν από τα Γιαννιτσά μόνο και μόνο για να βοηθήσουν σε αυτήν την εκδήλωση! Ο συνήθης ύποπτος Μάριος Χατζηδήμου μαζί με τον «νεοφώτιστο» αδελφό του Νέστορα! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!  (Νέστορα με το καλό και φοιτητής! )

 

Και τι δεν κάναμε μέσα σε ένα απόγευμα! Τα μικρά μας αστέρια έτρεξαν, πέρασαν πολλών λογιών εμπόδια… Μέχρι και επί κοντώ έκαναν! Με τον Θανάση Μόσχο και την Γιώβου Νεφέλη να ξεχωρίζουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έπειτα ακολούθησαν παιχνίδια στην άμμο και στη θάλασσα. Και για το τέλος ένας αγώνα «διάθλου» (κολύμπι-τρέξιμο) στον οποίο ξεχώρισαν οι:

1ος Μόσχος Αθανάσιος

2ος Λαμπριανίδης Θεμιστοκλής

3η Μόσχου Κατερίνα

Ενώ στον αγώνα των εθελοντών μας ξεχώρισε ο κ. Νέστορας!

Παραδίπλα οι γονείς των παιδιών μας απολάμβαναν τον ήλιο τη θάλασσα και της δροσερές μπυρίτσες! Μαζί τους και οι «κεφαλές» του συλλόγου! Ο πρόεδρός μας κ.Μουρουδέλης Σωτήρης και ο Γενικός Γραμματέας κ.Καρματζόγλου Σταύρος!

Η βραδιά έκλεισε με ένα μικρό φαγοπότι και λίγη κιθαρίτσα όπως θα ταίριαζε στην περίσταση!

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στην παρέα μας!

Σε όλους όσους τελείωσαν τις προπονήσεις τους, ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Στα παιδιά που ακόμη αγωνίζονται ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

print