ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Κ-18 (ΤΡΙΑΔΕΣ) 4.7.20

Σήμερα ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν ΟΜΑΔΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.
Χωρίς τη βοήθεια των γονέων ειδικά αυτά τα πρωταθλήματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν διότι τα αγωνίσματα απέχουν μεταξύ τους 3 και 4 ώρες και οι γονείς αναγκάζονται να πηγαινοέρχονται.  Το χειρότερο για τους γονείς είναι ότι δεν τους επιτρέπεται η είσοδος για να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Όσοι παραβρέθηκαν και αγωνίστηκαν έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν (όχι όλοι… αλλά έτσι είναι οι αγώνες). Δεν είναι όμως λίγοι/γες αυτοί που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και προσπάθησαν “ομαδικά”.
Δείχνοντας ομαδικό πνεύμα καταφέραμε να   εκπροσωπήσουμε το σύλλογο στις 3 από τις 4 σκυταλοδρομίες (και σε όλες να βαθμολογηθούμε)! 4Χ100 (Α) ΣΠΗΛΙΟΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ), 4χ100 (Γ) (ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΟΥ Ε., ΛΟΥΒΑΡΗ Α., ΤΟΡΟΥΝΙΔΗ Δ., ΝΤΟΥΓΚΟΥ Β.).

Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ400 (Α) αποτελούμενη από τους (Φαρλαλή, Πουρνάρα, Χατζημιχαηλίδη και Δαγκλή) κέρδισε την πρώτη θέση με 3΄50″77, πέτυχαν ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ συλλόγου κατά 12 δευτερόλεπτα! και τέλος προσέφεραν 22 βαθμούς στο σύλλογο.

Γνωρίζοντας τα αποτελέσματα από τις τριάδες, πολύ καλά τα πήγαν οι:
Σαλώνης Βασίλειος ήταν 1ος στο ύψος με 1.75, Ντούρος Ιωάννης ήταν 2ος στο επί κοντώ με 4.20, Σπήλιου Μελίνα-Γεωργία ήταν 3η στο επί κοντώ με 2.90.

Πολύ καλά τα πήγαν και οι δρομείς μας (Τα αγόρια) Σπήλιος Θ., Δαγκλής Γ., Χατζημιχαηλίδης, Πουρνάρας Α.,  (100,200,400) αλλά και κορίτσια (Σισμάνογλου, Λούβαρη Α.).
Οι πολυαγαπημένες αδελφές (Δανάη και Δάφνη Τορουνίδη) η μία συμπλήρωσε την άλλη και έτσι βοήθησαν στο να συμπληρωθεί η ομάδα για την 4Χ100). Με συνεχή βελτίωση και ο ρίπτης της παρέας (Τέλιος Δημήτριος) που γρήγορα θα έχει τα οικογενειακά ρεκόρ σε όλες τις Ρίψεις… ακούει κανείς;)

Λεπτομέρειες για τους δρόμους και τα άλλα ατομικά αγωνίσματα όταν θα έχουμε τα πλήρη αποτελέσματα.

Θα περιμένουμε σε 1η φάση τα πλήρη αποτελέσματα από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και σε 2η φάση τα ονόματα των αθλητών που οι επιδόσεις που πέτυχαν τους δίνουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18 (που θα γίνει στη Λάρισα στις 25-26 Ιουλίου 2020).

προσοχή! ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 6.7.2020 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 18:00
Υπενθυμίζουμε ότι οι ώρες προπονήσεων καθορίστηκαν για όλους τους προπονητές στις 18:00. (Βλέπετε το πρόγραμμα των προπονητών σε αυτό το  άρθρο).

Κ18 Τριάδες Αποτελέσματα

print

Written by