Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Με το τέλος του πρώτου Πανελληνίου πρωταθλήματος K-16 ανακοινώνουμε και την μέχρι στιγμής βαθμολογία του συλλόγου αλλά και αναλυτικά την προσφορά σε βαθμούς των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Μετά από κάθε αγώνα θα ενημερώνουμε τον πίνακα και παράλληλα θα περνάμε τη φωτογραφία όποιου προηγείται στο άρθρο, που θα παραμένει μέχρι και τέλος της αγωνιστικής περιόδου (10-Αυγούστου 2020) στην πρώτη σελίδα.

Η αρχή γίνεται με τη Βεατρίκη Ντούγκου Βεατρίκη – Καλυψώ.

ΒΑΘΜΟΙ-ΑΞΙΟΛ.-2020

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ Α/Γ  20/07/2020

Υπενθυμίζουμε ότι ο αθλητής ή η αθλήτρια που θα προσφέρει τους περισσότερους βαθμούς θα δώσει το όνομά του στην αγωνιστική περίοδο του 2020. Όπως οι ολυμπιονίκες του «δρόμου του ενός Σταδίου» έδιναν το όνομά τους στις ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ έτσι και στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ κρατάμε  τα ρεκόρ και δίνουμε το όνομα του πολυτιμότερου αθλητή στην ετήσια αγωνιστική περίοδο.

Το “στάδιο” ήταν ο βασικός αγώνας ταχύτητας και το παλαιότερο αγώνισμα. Στην Ολυμπία ήταν το μόνο αγώνισμα από την 1η (776 π.Χ.) έως τη 13η Ολυμπιάδα (728 π.Χ.). Εξαιτίας μάλιστα της σπουδαιότητάς του, συνηθιζόταν ο νικητής του σταδίου να δίνει το όνομά του σε κάθε Ολυμπιάδα.

Τους νικητές των ετών από 1999 μέχρι και 2019 θα τους βρείτε ΕΔΩ

Ο αγώνας για προσφορά σε βαθμούς συνεχίζεται μέχρι να τελειώσουν όλα τα Πανελλήνια και Διασυλλογικά πρωταθλήματα, που συνεχίζονται και θα τελειώσουν στις 10 Αυγούστου με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Α/Γ).

print

Written by