Ο  ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Κ-18 ΛΑΡΙΣΑ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΣΕΓΑΣ (και τις πληροφορίες που ήδη συλλέξαμε)* για τη Λάρισα σίγουροι είναι οι:
1)  ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ που προκρίθηκε στους 12 στο επί κοντώ με την 3η επίδοση (4.20).

2)  Η ΟΜΑΔΑ 4Χ400 αποτελούμενη από τους ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟ, ΔΑΓΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΣΑΛΩΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΑΝΔΡΕΑ (και αναπληρωματικός Ντούρος Ιωάννης). Αν και βρίσκεται στη 13η θέση, κάποια ομάδα …. δεν θα κατέβει, οπότε είμαστε στους 12.

ΑΣ ΡΗΓΑΣ k-18 ΑΝΔΡΩΝ panell ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

  1. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ ΦΙΛΙΠΠΟΣ : Βρίσκεται στην 14η θέση με 53”01 με μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί και στο ατομικό του αγώνισμα τα 400μ.
  2. ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί και στο ατομικό του αγώνισμα (ΥΨΟΣ) τις οποίες θα κυνηγήσουμε αφού ούτως ή άλλως θα είμαστε στη Λάρισα για την 4Χ400. Δυστυχώς με το 1.75 που έκανε (ο τραυματισμένος «Φλώρος») κέρδισε μεν το αγώνισμα στη Θεσσαλονίκη η επίδοση όμως (και οι χαμένες προσπάθειες) τον κατέταξαν στην 16η θέση Πανελληνίως (Προκρίνονται οι 12 πρώτοι).

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΘΑ  ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22.7.20

Θα γίνουν οι δηλώσεις (και με τους επιλαχόντες μέσα) και στη συνέχεια ο ΣΕΓΑΣ θα ενημερώσει ποιοί από τους επιλαχόντες μπορούν να αγωνιστούν στη θέση όσων δεν θα δηλωθούν για διάφορους λόγους (τραυματίες, μικρότερης ηλικίας (2005) που δεν δικαιούνται στο Πανελλήνιο σε κάποια αγωνίσματα, διακοπές κ.α.).

* Η ενημέρωση μόνο στους προπονητές, δε χρειάζεται να μαθαίνετε όλοι τις πηγές μας!

print

Written by