ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ – Π.Π. Κ-18   

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18 που θα γίνει το προσεχές Σ/Κ στη Λάρισα, από τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προκρίθηκαν και θα αγωνιστούν οι:

  1. ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στο άλμα επί κοντώ. Προκρίθηκε με 4.20 (στην Τρίτη θέση).

Η ΟΜΑΔΑ 4Χ400 (Α) ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΟΛΟΙ ΤΟΥ 2004)

  1. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  2. ΔΑΓΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  4. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  5. ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Αναπληρωματικός).

Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ “PARK HOTEL” ΛΑΡΙΣΑ (τηλέφωνο 241025307).

Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 2 Ι.Χ

  1. ΤΟΣΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Με Χατζημιχαηλίδη Δανιήλ και Πουρνάρα Ανδρέα). [Αν υπάρχει λόγος για αλλαγή, μπορεί να γίνει, απλά ενημερώστε τους οδηγούς].
    Θα μεταβούν από την παρασκευή το απόγευμα μήπως! το πρωί του Σάββατου στις 10:10, αγωνιστεί στον προκριματικό των 400 ο Χατζημιχαηλίδης που είναι 1ος αναπληρωματικός. Θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή του εφόσον από τους 16 που προκρίθηκαν κάποιος απουσιάσει.
    Την ώρα αναχώρησης την καθορίζει ο κ. Τοσίδης.
  2. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ (Με τους: Ντούρο Ιωάννη, Δαγκλή Γεώργιο, Σαλώνη Βασίλειο). [Αν υπάρχει λόγος για αλλαγή, μπορεί να γίνει, απλά ενημερώστε τους οδηγούς].
    Η αναχώρηση για τη Λάρισα θα γίνει από το Καυτανζόγλειο το Σάββατο πρωί . (Σημείο συνάντησης το Κυλικείο στις 10:45 φορτώνουμε τα κοντάρια και αναχώρηση στις 11:00π.μ. Να είστε στην ώρα σας.

Κούκλοι,  για να ταξιδέψετε στη Λάρισα και να γυρίσετε μαζί μας, θα πρέπει στη διάρκεια του ταξιδιού μέχρι να φτάσουμε στο ξενοδοχείο, να μάθετε την Αλφαβήτα ανάποδα! Όποιος δεν την μάθει γυρνάει με τα πόδια!!!

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ  

  • Την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
  • Την Ταυτότητά σας (θα χρειαστεί στο ξενοδοχείο)
  • Τις υπεύθυνες Δηλώσεις (covid-19) των κηδεμόνων σας.
  • Μάσκα (ες)
  • Προσωπικό απολυμαντικό χεριών
  • Την αγωνιστική σας στολή (μην ξεχάσετε τα καρφιά σας, νέοι)!
  • Τα προσωπικά σας είδη για το ξενοδοχείο (σαγιονάρα, οδοντόκρεμα, κλπ…).

Τα ΔΕΛΤΙΑ και τις ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ (των τελευταίων 48 ωρών) θα τα έχουν οι συνοδοί σας.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ θα γίνει την Κυριακή μετά το τέλος της 4Χ400 που είναι προγραμματισμένη για τις 20:10. Πρώτα Ο Θεός, κάπου στις 23:00 (±) κάτι, πιστεύουμε να είμαστε πίσω (με όσους θα μάθουν την Αλφαβήτα ανάποδα)!
Οι άλλοι θα γυρίσουν με τα πόδια!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, που θα ήθελαν να ταξιδέψουν μέχρι τη Λάρισα για να χαρούν τους κανακάρηδές τους.

Ο Θεοφάνης Μπέλος (ο παλιός) δίνει τη σκυτάλη στον Γιάννη Ντούρο (τον σχετικά Νέο).

Προτείνω να μην ταξιδέψετε (πάτε καλύτερα για κανένα μπάνιο)! γιατί τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν οι διοργανωτές είναι πολύ αυστηρά και δεν θα επιτρέψουν την είσοδο σε κανέναν αν δεν είναι στη λίστα που οι σύλλογοι έστειλαν -με αυστηρές οδηγίες- να δηλώσουμε μόνον τους προπονητές (κ. Τοσίδης) και ΜΟΝΟΝ έναν  εκπρόσωπο για κάθε σύλλογο (κ. Κατσίκας).

print

Written by