ΟΙ ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΕΣ Κ-20 ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-2.8.2020 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΡΛΑΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟ

Με τους δύο επικοντιστές Καμόλλι Ματέο που προκρίθηκε με 4.60, τον Γιάννη Ντούρο που προκρίθηκε με 4.20 και την ομάδα 4Χ400 (των «πιτσιρικάδων του 2004) θα συμμετάσχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στα Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Εφήβων-Νεανίδων (Κ-20) που θα γίνει στα Γιάννενα.

Κ20_ΠΡΟΚΡΙΘΕΝΤΕΣ_ΚΑΙ_ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ_ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ_

Για τις σκυταλοδρομίες δεν απαιτείται πρόκριση και όποια ομάδα θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ αποφάσισε να δηλώσει και στους κ-20  ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 αποτελούμενη από τους:

  1. ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ
  2. ΔΑΓΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  4. ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
  5. ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Αναπληρωματικός)
  6. ΚΑΜΟΛΛΙ ΜΑΤΕΟ (Αναπληρωματικός)

Θα δυσκολευτεί αυτή ομάδα ανάμεσα σε μεγαλύτερους κατά 2  ή και 3 χρόνια συναθλητές τους, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη των προπονητών τους η συμμετοχή τους δίνεται ως επιβράβευση των προσπαθειών τους μέχρι τώρα και για την απόκτηση εμπειρίας.

 Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ

Αρπάζω την ευκαιρία να τονίσω την σπουδαιότητα του ρόλου του αναπληρωματικού μέλους μιας ομάδας σκυταλοδρομίας. Η αναφορά γίνεται όχι για τις αδελφές «Καραμαζώφ» αλλά για τη μία από τις άλλες αδελφές (θα καταλάβει εκείνη).
Η επιτυχία κάθε ομάδας ανήκει εξ ίσου και στα αναπληρωματικά μέλη, που είναι το στήριγμα των κόπων όλης της ομάδος, σε περίπτωση κάποιου τραυματισμό ενός από τα βασικά μέλη.

Είναι τόση η σημασία του αναπληρωματικού μέλους  των σκυταλοδρομιών (το μόνο ομαδικό αγώνισμα στο Στίβο), που κανένας δεν ξεχωρίζει αυτόν που έτρεξε από αυτόν που τον ονομάζουμε αναπληρωματικό. Η επιτυχία της ομάδος ανήκει εξ ίσου και σε αυτόν που ως αναπληρωματικός βρίσκεται εκεί έτοιμος να τα δώσει όλα αν χρειαστεί.

Εάν ο αναπληρωματικός θέλει να είναι βασικός, στο χέρι του είναι. Καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια, κάνει πιο σοβαρή προπόνηση και όταν θα γίνουν τα τεστ πρόκρισης, για την επάνδρωση των ομάδων, διεκδικεί μια θέση στη βασική τετράδα. Τόσο απλά, τόσο δίκαια.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΛΑΛΗ (2005) 

Καλούμε τον ΘΟΔΩΡΗ ΦΑΡΛΑΛΗ (2005)  να χαρεί με τους φίλους του της ομάδας (4Χ400) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Κ-20 στα Γιάννενα.

Την πρόσκληση αυτή την ετοιμάζαμε για το πρωτάθλημα των Κ-18 που θα γίνει αυτό το Σ/Κ στη Λάρισα. Έλα μου όμως που όταν ζήτησαν τα ονόματα για να ξέρουν σε ποιους θα επιτρέψουν την είσοδο στο Στάδιο, δεν πέρασε από το μυαλό μας και τώρα είναι αργά … για τη Λάρισα.

Η πρόσκληση να ταξιδέψει με την αποστολή για το πρωτάθλημα Κ-20,  1-2 Αυγούστου στα Ιωάννινα (με την ομάδα της 4Χ400) ισχύει.
Εφόσον ο Θοδωρής μπορεί και θέλει να ζήσει την εμπειρία ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος ως θεατής, δεν έχει παρά να μας το δηλώσει, με τον οποιονδήποτε τρόπο και όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Η αποδοχή της πρόσκλησης πρέπει να φτάσει στον κ. Κατσίκα, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 27.7.20 στις 10:00 π.μ. (Στις 12:00 είναι η καταληκτική ώρα για τις δηλώσεις των Κ-18).

Η πρόσκληση αυτή γίνεται γιατί ο Θοδωρής ήταν βασικό μέλος αυτής της ομάδος 4Χ400 όταν πρωτοεμφανίστηκε αλλά λόγω του ότι οι του 2005 δεν επιτρέπεται να αγωνιστούν, αντικαταστάθηκε.

Με αυτή μας την κίνηση και στον Θοδωρή Φαρλαλή αναγνωρίζουμε τη συμβολή του στην ομάδα και στην μία από τις αδελφές (Μη Καραμαζώφ…) απαντάμε, ότι όταν είμαστε αναπληρωματικοί πρέπει να χαιρόμαστε και να καμαρώνουμε όσο και οι βασικοί της ομάδος γιατί η παρουσία μας ως “αναπληρωματικός/ή” δίνει δύναμη και σιγουριά στην ομάδα. Χωρίς τη δική μας παρουσία το παραμικρό πρόβλημα σε ένα από τα υπόλοιπα μέλη οδηγεί στη διάλυση της Ομάδας.

Θοδωρή
όποτε δεις το ΜΝΜ (αφού πάρεις το Ο.Κ. από τους γονείς σου) πάρε τηλέφωνο για να το ρυθμίσουμε.
Α! στο γραφείο υπάρχει και ένα Χρυσό Μετάλλιο και ένα Δίπλωμα με το όνομα σου, από την πρώτη νίκη της ομάδος στην σκυταλοδρομία των Κ-16, που σε περιμένει.

print

Written by