ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ – Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΓΙΑ ΤΟ 2020

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ φροντίζουμε να δίνουμε κίνητρα για τη συμμετοχή των αθλητών μας σε αγώνες. Ένα από αυτά είναι η καθιέρωση του «ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ-ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» του αθλητή δηλαδή με την μεγαλύτερη προσφορά προς το σύλλογο σε βαθμούς αξιολόγησης.

Για το 2020 από τους αθλητές που επέλεξαν να αγωνίζονται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ οι νικητές είναι:

  1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
  2.  ΚΑΜΟΛΛΙ ΜΑΤΕΟ
  3.  ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΒΑΘΜΟΙ-ΑΞΙΟΛ.-2020

Οι αθλητές που συμμετέχουν στους αξιολογούμενους αγώνες (είναι τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα μόνον) και επιλέγουν να αγωνίζονται για το σύλλογό τους ακόμη και την ημέρα που … οι κολλητοί τους «πάνε για καφέ»! είναι αυτοί που αναγνωρίζουν και εκτιμούν* την προσφορά του συλλόγου στο να ζουν το όνειρό τους.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ καθιέρωσε τον ΟΡΟ του «ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ-ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» και δημιούργησε τη Λίστα με τους καλύτερους αθλητές όλων των ετών της λειτουργίας του.
Τους καλύτερους αθλητές από το 1999 και μετά θα τους βρείτε ΕΔΩ.  

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ειδικά σε αυτή την αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Ντούρος κατάφερε να είναι 3ος στο Πανελλήνιο των Κ-18 (κάτι που του δίνει και μόρια για τη συμμετοχή του στις Πανελλήνιες εξετάσεις που θα ακολουθήσουν).

Ευχόμαστε στο Γιάννη Ντούρο που ό,τι κατάφερε το κατάφερε με το πείσμα του, την προσήλωσή του και την επιμονή του, να συνεχίσει να χαίρεται τον Αθλητισμό για πολλά χρόνια ακόμη και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στις επερχόμενες Πανελλήνιες εξετάσεις του.

Το άλμα του Γιάννη στο 4.40. Στη συνέχεια πέρασε και το 4.50 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-20 που έγινε στα Γιάννενα 1-2/8/2020.

 

* ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  
Η ΘΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ας γίνω και λίγο «αυστηρός», ας πω τα πράγματα τα σχετικά με τη συμμετοχή στους αγώνες με το όνομά τους, κυρίως για όσους δεν τα γνωρίζουν.

Το να έχεις σε καθημερινή βάση τη βοήθεια του συλλόγου σε φροντίδα, καθοδήγηση και προπονητές,  να ταξιδεύεις με τη συνοδεία των προπονητών σου  όπου έχει «επώνυμους» αγώνες για απόκτηση εμπειριών και να βελτιώσεις το ρεκόρ σου, να ταξιδεύεις για να αγωνιστείς  στο Πανελλήνιο Κλειστού ή και στα διάφορα Ελληνικά Grand Prix (Καβάλα, Άργος Ορεστικό, Πάτρα,  Θήβα, κ.α. όπου δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση για το σύλλογο ),  και όταν έρχονται τα Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα εσύ να πηγαίνεις για καφέ, ή εκδρομή με τους φίλους σου ή στο πάρτι γενεθλίων  του κολλητού σου Ε! αυτό δεν συγχωρείται.

Γίνεται ακόμη πιο «απαξιωτική η συμπεριφορά σου,  αν οι επιδόσεις σου είναι τέτοιες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν βαθμολογικά το σύλλογο αλλά εσύ δεν συμμετέχεις. Διαλέγεις εκείνη την ημέρα (αν και είναι γνωστή από 1 μήνα πριν) να πας εκδρομή ή να καλύψεις άλλες κοινωνικές σου υποχρεώσεις που θα μπορούσαν να καλυφθούν και την προηγούμενη ή την επόμενη εβδομάδα…

Το κλείνω εδώ λέγοντας τούτο:

Οι Αθλητικοί σύλλογοι δεν είναι ιδιωτικά Γυμναστήρια όπου πληρώνεις και δεν έχεις καμία υποχρέωση. Η συμμετοχή σε αγώνες όταν ζητηθεί, είναι «εκ των ουκ άνευ» (εντελώς απαραίτητο και χωρίς αυτό δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση του υπό συζήτηση θέματος).

Το παιδί που είναι νέο, αγύμναστο και που και να αγωνιστεί δεν θα βοηθήσει βαθμολογικά το σύλλογο, έχει πολλές δικαιολογίες αν δεν αγωνιστεί.

Εσύ που και με τη βοήθεια του συλλόγου θα μπορούσες να βοηθήσεις βαθμολογικά όταν  δεν το κάνεις ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Με λόγια σταράτα, σε ανάλογες συμπεριφορές  …  (ο καθένας συμπληρώνει τα δικά του)!

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

print

Written by