ΤΡΙΤΗ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΩΡΑ 18:00 – Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020* μπορούν να έρχονται για προπονήσεις στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τόσο τα παιδιά των Ακαδημιών (από 5 χρόνων και πάνω), όσο και τα παιδιά των Αγωνιστικών τμημάτων (από 12 χρόνων και επάνω).

Την πρώτη εβδομάδα (από Τρίτη 1-9-20 έως 4-9-20) η προσέλευση θα είναι καθημερινή με ώρα προσέλευσης 18:00 για Όλους. [Τα Νέα Παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του Στίβου αλλά και τα παιδιά που ερχόντουσαν στις προπονήσεις και τα προηγούμενα χρόνια].

Στη συνέχεια θα ρυθμιστούν τα προγράμματα των προπονήσεων (ημέρες και ώρες) για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών.

Ενημερώνουμε -από τώρα- τους γονείς των μικρών παιδιών ότι οι κύριες ημέρες προπονήσεων για τις Ακαδημίες θα είναι: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (για να ρυθμίσουν τις λοιπές δραστηριότητες των παιδιών τους).

Οι μεγαλύτεροι αθλητές
θα προσαρμοστούν στο πρόγραμμα που θα καθορίσουν οι ίδιοι σε συνεργασία με τους προπονητές τους.

Οι πρώτες εβδομάδες θα είναι «προσαρμογής» τόσο στις ειδικές συνθήκες (Covid-19) όσο και στις συνθήκες προπόνησης από την απραξία του καλοκαιριού.

 

ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ
“ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ”

Οι νέοι γονείς-κηδεμόνες που θέλουν να Ρωτήσουν και να μάθουν (φυσιολογικό) πριν κάνουν οτιδήποτε άλλο -καλόν είναι- να διαβάσουν το άρθρο, το Ειδικά για τους Νέους Γονείς και Κηδεμόνες  γραμμένο, στο οποίο δίνονται πολλές πληροφορίες και απαντήσεις σε ερωτήματα γύρω από την ιστορία «ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ».

Διαβάστε το σχετικό άρθρο  πατώντας ΕΔΩ

 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ για την περίοδο 2020-21
ΤΡΙΤΗ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 18:00
Σημείο συνάντησης
η Κεντρική είσοδος του Σταδίου (από την Αγ. Δημητρίου).

* Την Δευτέρα το βράδυ 31.8.20 θα υπάρξει ανακοίνωση στη σελίδα μας για τις προϋποθέσεις προσέλευσης των αθλητών στις προπονήσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Σταδίου και τα ισχύοντα ΜΕΤΡΑ – υγειονομικά πρωτόκολλα (Βεβαιώσεις γιατρού, Μάσκες κ.α.).

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
Τη Δευτέρα 31.8.20 στις 18:00 όσοι είμαστε στη Θεσσαλονίκη ας περάσουμε από το Στάδιο,  κυρίως να ενημερωθούμε για τις ειδικές συνθήκες Λόγω του Covid-19.

print

Written by