ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΝΑΡΞΗ (1Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020)

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε σήμερα το απόγευμα, αύριο 1.9.2020 το πρωί η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα στείλει ενημερωτικό για το πώς θα λειτουργήσει το Στάδιο.

Το ενημερωτικό αυτό θα το κοινοποιήσουμε ευθύς αμέσως για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων. (επισκεφτείτε τη σελίδα μας και αύριο το μεσημέρι).

Με την επιφύλαξη
της αυριανής ανακοίνωσης από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και την Ε.Δ. του Καυτανζογλείου

 ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ και ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ)
Προσέρχονται για προπόνηση στις 18:00 το απόγευμα στην είσοδο του Σταδίου από την πλευρά της Αγίου Δημητρίου, όπως και πριν από τις διακοπές (με Βεβαίωση του κηδεμόνα -οι ανήλικοι- ότι δεν έχουν τα συμπτώματα Κορωνοϊού).
Αύριο θα ξέρουμε λεπτομέρειες.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (5 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 13 ΕΤΩΝ)
Τα νέα παιδιά προσέρχονται στο ραντεβού μας στις 18:00 το απόγευμα στην είσοδο του Σταδίου από την πλευρά της Αγίου Δημητρίου.
Εκεί θα συναντήσουν τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα βρίσκονται κάτω από μια ομπρέλα με το λογότυπο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Στην πρώτη επαφή γνωριμίας θα μπορούν να ρωτήσουν ό,τι θέλουν και να πάρουν τις αντίστοιχες απαντήσεις.
Μπορεί να  γίνει και προπόνηση…  Ανάλογα με το έγγραφο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ.
Αύριο θα ξέρουμε λεπτομέρειες.

Για όσους αναρωτηθούν
Γιατί να σταλεί το ενημερωτικό έγγραφο στους συλλόγους την τελευταία στιγμή,  όταν όλοι  γνωρίζουν ότι οι σύλλογοι ξεκινούν με τις Ακαδημίες την 1η Σεπτεμβρίου;  θα τους απαντήσουμε.
Μην περιμένετε από εμάς την απάντηση!

Ραντεβού, ξανά εδώ αύριο μεσημέρι.

print

Written by