ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, που προαναγγείλαμε εχθές και μας ήρθε πριν από λίγο, ακολουθώντας τα όσα σε γενικές γραμμές αναφέρει (χωρίς να είμαστε βέβαιοι για τίποτε!) καλούμε τους αθλητές μας που είναι ήδη εγγεγραμμένοι να προσέρχονται στις προπονήσεις  (καθημερινά για αυτή την εβδομάδα από 1η  μέχρι 4η.9.20) με ώρα συνάντησης την 18:00 και σημείο συνάντησης την είσοδο από την Αγίου Δημητρίου.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ. 1.9.20   (το αντιγράφω ΚΑΙ παρακάτω).


Αριθ.Πρωτ. -320-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 1/9/2020

ΠΡΟΣ
Τα Σωματεία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κοινοποίηση:       1.  Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο
2. Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων

ΘΕΜΑ:  Έναρξη νέας αθλητικής περιόδου

          Αγαπητοί  Συνάδελφοι

Σε συνέχεια της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και ως ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την συνεισφορά σας στην διεξαγωγή των  προπονήσεων, των Διασυλλογικών και Πανελληνίων πρωταθλημάτων με ασφάλεια, επιτυχία και πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Με την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου από 01/09/2020 πρέπει να εξακολουθήσουμε να τηρούμε τις εντολές της πολιτείας πάντα με αυστηρότητα και μέσα στα πλαίσια του επιτρεπόμενου αριθμού αθλητών εισόδου όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Η αναγκαιότητα καταγραφής των εισερχομένων στα στάδια με την διαδικασία ονομαστικών καταστάσεων βοηθά στον ταχύτερο έλεγχο και πρέπει να συνεχιστεί η εφαρμογή της. Με γνώμονα τον περιορισμένο αριθμό εισόδου αθλούμενων η συνεργασία μεταξύ των σωματείων κρίνεται απαραίτητη ώστε να μην υπερβαίνουμε  το προκαθορισμένο αριθμό

Εντός της ερχόμενης εβδομάδος θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την διοίκηση του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου για να συζητήσουμε και να  συμφωνήσουμε τι πρέπει να γίνει για τις νέες εγγραφές των ακαδημιών 2020 και την είσοδο τους στους κλειστούς χώρους και θα προβούμε σε σχετική ενημέρωση. Προτείναμε στην Διεύθυνση του Εθνικού Καυτανζογλείου Σταδίου έναν χώρο κάτω από τις κερκίδες δίπλα από την είσοδο στα γραφεία Διοίκησης του Σταδίου για να γίνονται οι εγγραφές .

Το ίδιο συζητείται και θα  δρομολογηθεί συνάντηση με την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου.

Πιστεύουμε να είμαστε έτοιμοι όλοι μας για την έναρξη της προπονητικής και αγωνιστικής δραστηριότητας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα προκύψει κάποια άσχημη κατάσταση σχετικά με την πανδημία.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝ. ΤΟΜΠΟΥΛΗΣ  ΝΙ. ΚΟΥΤΣΟΘΥΜΙΟΣ


Ο Σύλλογος (σύμφωνα με το παραπάνω έγγραφο), θα καταθέσει ονομαστική λίστα των ήδη εγγεγραμμένων αθλητών, για τον ταχύτερο έλεγχο των εισερχομένων. (Για τα αγωνιστικά τμήματα, για τα τμήματα των Ακαδημιών θα περιμένουμε Νέες εντολές). Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (θα την περάσουμε σε λίγο)!

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΣ. ΕΞΟΔ. ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ασ ρηγας 1.9.2020

Οι αθλητές τηρούν όσα ίσχυαν από τα προηγούμενα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκα, αποστάσεις κ.α. καθώς και Βεβαίωση κηδεμόνα ότι δεν έχουν τα συμπτώματα που αναφέρονται στη Βεβαίωση).

Στην περίπτωση που οι γονείς-κηδεμόνες αδυνατούν να Βεβαιώσουν τα όσα χρειάζονται, θα πρέπει να προσκομίσουν Ιατρική Βεβαίωση όπως κάναμε και για τους αγώνες, (μέχρι να έχουμε νέες εντολές).

Το έγγραφο δεν βοηθάει δεν δίνει κατευθύνσεις! Θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το φροντίζουμε για την υγεία μας και για την υγεία των συνανθρώπων μας τηρώντας τα όσα τα υγειονομικά πρωτόκολλα καθορίζουν.
Προς το παρόν λειτουργούμε με μπούσουλα το «βλέπουμε και κάνουμε» αφού οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν την επόμενη εβδομάδα!

Οι μη εγγεγραμμένοι αθλητές {Νέοι:  των Ακαδημιών (5-12) ή και μεγαλύτεροι (13 και πάνω)],  προσέρχονται για γνωριμία και εγγραφή και ίσως για προπόνηση καθημερινά -για αυτήν την εβδομάδα από 1η  μέχρι 4η.9.20 –  με ώρα συνάντησης 18:00 και μέχρι τις 19:00,  και σημείο συνάντησης την είσοδο από την Αγίου Δημητρίου.

print

Written by