ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ (14-19.9.20) – ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – ΩΡΩΝ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ

Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους όσο γίνεται νωρίτερα, τόσο για το καλό των αθλητών (των γονέων και κηδεμόνων) ώστε να ρυθμίσουν και τις άλλες τους δραστηριότητες, όσο και για την ηρεμία των προπονητών του συλλόγου.

Τα σχέδιά μας,  αφενός μεν να οριστικοποιήσουμε τη σύνθεση των γκρουπ και αφετέρου να οριστικοποιήσουμε το ωράριο των προπονήσεων, μετά τη 2η εβδομάδα, βλέπουμε ότι δεν υλοποιούνται.  Τελικά, κρίναμε ότι χωρίς την έναρξη των σχολείων είναι βιαστικό να οριστικοποιήσουμε, τόσο τα ωράρια των προπονήσεων όσο και τη σύνθεση των γκρουπ, αφού γονείς και παιδιά ακόμη ψάχνονται. Αυτό φαίνεται, αφενός μεν από το ότι η προσέλευση «νέων» αλλά και των «παλαιών» αθλητών καθημερινά αυξάνει και αφετέρου από το γεγονός ότι η κατανομή της προσέλευσης, στις ημέρες της εβδομάδος, είναι ακατάστατη. Τη μια ημέρα είναι 15-20 παιδιά σε ένα γκρουπ και την άλλη 2-3!
Θα περιμένουμε λοιπόν μία εβδομάδα ακόμη πριν οριστικοποιήσουμε το πρόγραμμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ 3ης ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ (14-19.9.2020)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑΔΕΥΤΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΠΕΜΠΠΑΡΑΣΣΑΒΒ
ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΨΟΣ19:001819:0018
ΤΟΣΙΔΗΣΔΡΟΜΟΙ - ΕΜΠΟΔΙΑ
ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ
18181809:00
ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Κ-14, Κ-16
19:0019:001819:00
ΜΠΕΛΟΣΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Κ-18, Κ-20, Α/Γ
18181818
ΝΤΟΒΟΛΗΣΔΡΟΜΟΙ-ΑΛΜΑΤΑ-ΡΙΨΕΙΣ,
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ
19:0019:0019:0009:00
ΡΙΨΕΙΣ6932626625ΝΑΙ18ΝΑΙ18ΝΑΙ
Την ΤΡΙΤΗ και την ΠΕΜΠΤΗ, (αυτής της εβδομάδας), οι αθλητές χωρίζονται σε γκρουπ και περνούν διαδοχικά από τους προπονητές για να γνωρίσουν τον ρυθμό και από άλλα αγωνίσματα.
Αυτήν την εβδομάδα γνωρίζουμε, σε εύκολες συνθήκες: Δρόμους, Εμπόδια, Οριζόντια άλματα, Ύψος και Επί κοντώ* (τα βασικά του ΡΥΘΜΟΥ και άλματα με το "Σπαστό κοντάρι").
* Οι επικοντιστές θα κάνουν άλλες ασκήσεις ΡΥΘΜΟΥ, όταν το γκρουπ τους έρχεται για να γνωρίσει το επί κοντώ με το "Σπαστό Κοντάρι".
Δεκτοί στα γκρουπ του Αγωνιστικού, όσοι είναι 13 ετών και άνω.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΓΚΡΟΥΠ
Ο στόχος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι να έχουμε ολιγομελή γκρουπ (όχι γκρουπ των 20-30 παιδιών που δεν ελέγχονται, αλλά γκρουπ που ο αριθμός τους να επιτρέπει στον προπονητή να προσέχει και να ελέγχει το κάθε παιδί).  Η φιλοσοφία αυτή μας οδήγησε στο να απασχολούμε (9) προπονητές, σχεδόν διπλάσιους από όσους άλλοι σύλλογοι με τα ίδια παιδιά απασχολούν.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ (αθλητές άνω των 13 ετών).

Κυρίως τα γκρουπ των αγωνιστικών τμημάτων (των άνω των 13 ετών) μας αναγκάζουν να περιμένουμε μία εβδομάδα ακόμη πριν οριστικοποιήσουμε τη σύνθεσή τους.
Παρακαλούνται οι αθλητές μας, που δεν εμφανίστηκαν ακόμη από το Στάδιο για οποιοδήποτε λόγο αλλά σκοπεύουν να συνεχίσουν να γυμνάζονται μαζί μας, να περάσουν κάποια ημέρα από το Στάδιο ή να επικοινωνήσουν μαζί μας  -αυτήν την εβδομάδα- και να δηλώσουν ότι σκοπεύουν να συνεχίσουν να γυμνάζονται και ότι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στα προκαθορισμένα γκρουπ (που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα).

  

ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ο βασικός κορμός των γκρουπ των Ακαδημιών (από 05 μέχρι 13 ετών), συνεχίζει να προσέρχεται ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με ώρα έναρξης 19:00.
(Γονείς και κηδεμόνες, όπως διαπιστώσατε τα παιδιά συγκεντρώνονται στις 19:00 και μετά από λίγο φεύγουν με τις προπονήτριές τους για το χώρο προπόνησης. Παρακαλούμε να είστε στην ώρα σας γιατί μετά θα πρέπει να ψάχνετε το σημείο που βρίσκεται το γκρουπ του παιδιού σας για να μην αναφέρω και την περίπτωση να μη επιτρέπουν στους γονείς την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ 2ο  ΓΚΡΟΥΠ  για ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Μόλις ο αριθμός των μεγάλων παιδιών των Ακαδημιών μεγάλωσε αμέσως δημιουργήσαμε και δεύτερο γκρουπ, που θα λειτουργεί τις ίδιες ημέρες με την ίδια προπονήτρια αλλά νωρίτερα (στις 5:30) και θα ονομάζεται (1ο γκρουπ της κ. Σοφίας).
Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει το νέο γκρουπ της κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη, με ώρα έναρξης 5:30.  Οι ηλικίες των παιδιών θα είναι από 2009-2014 [για να καλύψουμε και την περίπτωση παιδιών της ίδιας οικογένειας (αδέλφια) με διαφορετική ηλικία].
Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να φέρετε τα παιδιά σας στο 1ο γκρουπ (νωρίς, στις 5:30) σε αντίθεση με το 2ο γκρουπ που θα συνεχίσει να λειτουργεί με ώρα έναρξης 7:00), θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη {6976350313} και να δηλώσετε το γκρουπ που σας βολεύει καλύτερα (αν δεν το έχετε ήδη κάνει).
Περισσότερες πληροφορίες για το 1° γκρουπ από την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη.

Στις φωτογραφίες μερικοί από τους αθλητές των τριών γκρουπ των Ακαδημιών (όσοι ήταν στην ώρα τους), της κ. Βοσκίδου Ευδοξίας, της κ. Κυριακίδου Στεφανίας και της κ. Γκοτζαμάνη Σοφίας, από την προπόνηση της Παρασκευής 11.09.2020.

Γκρουπ κ. Ευδοξίας (05-06 ετών)
Γκρουπ κ. Σοφίας (10-12 ετών)
Γκρουπ κ. Στεφανίας (7-9 ετών)
Τα παιδιά των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (όσοι ήταν στην ώρα τους)!
print

Written by