1 ΜΕ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ – Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΛΟΖΟΥΜΗ ΤΟΥ “ΜΠΕΣΑΛΗ”

Για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για Μεταγραφή περνάμε σε πρώτη φάση τον Κανονισμό Μετεγγραφών 2020-2021. Σε δεύτερη φάση θα σχολιάσουμε τα των Μεταγραφών την αξιοπιστία της Επιτροπής Μετεγγραφών, και τον Κανονισμό (κυρίως το άρθρο 8) που είναι φανερό ότι μπήκε για να περνούν σε όποιους θέλει ο ΣΕΓΑΣ αφού ελέγχει την Επιτροπή Μεταγραφών και τον τελικό λόγο τον έχει πάλι το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

2020_KANONISMOS_METAGRAFWN 2020-2021

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ
ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΛΟΖΟΥΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

Ας μου επιτρέψουν οι φίλοι της σελίδας να αφιερώσουμε την περίοδο 1η με 31 Οκτωβρίου στο φίλο μας Σπύρο Καλοζούμη τον «ΜΠΕΣΑΛΗ».

Τι εστί Καλοζούμης Σπύρος, για όσους ακόμη δεν τον έμαθαν:

Είναι ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ και Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ (της παρέας που λέγαμε και συνεχίζουμε να λέμε) που κάνουν ό,τι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν!

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΖΟΥΜΗΣ «Ο ΜΠΕΣΑΛΗΣ» στην περυσινή περίοδο Μεταγραφών 2019, σε μια παράτυπης μεταγραφής αθλήτριας από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στον ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ, ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
Συμφώνησε στους όρους της μεταγραφής υποσχέθηκε έδωσε ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, αλλά ακόμη …. δίνει τα όσα συμφώνησε!

Όμως από εμάς δεν πρόκειται να γλιτώσεις, Κούκλε!
Σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΖΟΥΜΗΣ Ο ΜΠΕΣΑΛΗΣ θα κάνει την παρουσία του.
Φίρμα θα σε κάνω Σπύρο μου, ΜΠΕΣΑΛΗ ΜΟΥ, όλοι θα μάθουν… πόση αξία έχει ο ΛΟΓΟΣ σου… Κρίμα!
Εσύ δεν κρατάς το ΛΟΓΟ σου και εμείς … σε διαφημίζουμε, τυχερέ!!!!

Σπύρο μου, Μπεσαλή μου, παλικάρι μου, καμάρι του Αθλητισμού, παράδειγμα ντομπροσύνης και τήρησης του Λόγου του! Όλοι θα σε μάθουν,  γενιές το “Μπεσαλίκι” σου θα υμνούν και θα σε κάνουν ήρωα!!!

Σου το είπα! Δεν με άκουσες!
Αν δεν πληρώσεις τα όσα υποσχέθηκες και συμφώνησες στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα σε «κράζω» μέχρι να ξαναγίνεις μέλος στο Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ!  ή ακόμη και πρόεδρος του ΑΟ ΜΕΓΑΡΩΝ…

print

Written by