ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ COOPER 6.10.2020 – ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!

Οι ημερομηνίες που ορίσαμε για το ΤΕΣΤ COOPER (ΤΡΙΤΗ 6 και ΠΕΜΠΤΗ 8.10.20) ισχύουν και τηρούνται.

Για να μπορέσουν όμως και οι μικρότεροι αθλητές (2008, 2009) να πάρουν μία γεύση από συνεχόμενο τρέξιμο, οι προπονητές φροντίζουν και στις άλλες ημέρες προπονήσεων να δίνουν μια γεύση γνωριμίας με το Τεστ στα παιδιά τους.

Μπράβο! στους προπονητές που φροντίζουν να μη μείνουν  με το παράπονο και οι μικρότεροι αθλητές τους.

Για τους αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννημένοι (το 2007 και μεγαλύτεροι), τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται μετά από κάθε προπόνηση (θα συμπληρώνεται η λίστα).

Τα αποτελέσματα των μικρότερων θα καταγραφούν και θα αποτελέσουν το στόχο για την επόμενη προσπάθεια, όποτε αυτή γίνει.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΡΙΤΗΣ 6.10.20

Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα παρουσιάζουν δύο όψεις.
Στην πρώτη φαίνονται  όσοι πραγματικά προσπάθησαν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και έκαναν μια σοβαρή προσπάθεια, με αποτέλεσμα είτε μια καλύτερη επίδοση από την προηγούμενη είτε μια επίδοση πολύ κοντά σε αυτήν.
Στη δεύτερη παρουσιάζονται εκείνοι που έτρεξαν για να μας κάνουν χάρη! σε ρυθμό πολύ πιο εύκολο από τις πραγματικές τους δυνατότητες. Στην ουσία έκαναν ένα «ζέσταμα» για να μην κουράσουν τον εαυτούλη τους!
Και καλά!  όποιος είχε κάποιο πρόβλημα, να το καταλάβουμε.
Όποιος όμως, χωρίς να έχει πρόβλημα (π.χ. κάποιον τραυματισμό), δεν τόλμησε να “τα βάλει” με τον εαυτό του -που τον ξέρει και τον έχει του χεριού του- ας αναρωτηθεί  «τι κέρδισε» με το να μην επιχειρήσει να γνωρίσει καλύτερα  τον εαυτό του και από “ΑΝΤΟΧΗΣ μεριά”.

Αν το έκανε για να μην κουράσει τον εαυτούλη του…θα του συνιστούσα τον καναπέ της καφετέριας με έναν καφέ της αρεσκείας του, παρά το Στάδιο!

Αν ερχόμαστε στο στάδιο για προπόνηση και δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσπαθήσουμε «να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας» τότε τζάμπα ερχόμαστε.  Αθλητισμός σημαίνει “διαρκής προσπάθεια να ξεπερνάμε τον εαυτό μας”, σε κάθε τεστ, σε κάθε αγώνισμα (και ας μην είναι αυτό που ειδικευόμαστε), σε κάθε αγώνα.

Όσοι μας «έκαναν χάρη» προχθές και έτρεξαν χωρίς να προσπαθήσουν σοβαρά, περιμένουμε να ξανατρέξουν και να μας δείξουν τον «πραγματικό τους εαυτό» πάντα σε σύγκριση με τη δική τους περυσινή επίδοση και όχι του καλύτερου στην αντοχή.

Ξεπερνώντας σε κάθε αγώνισμα-τεστ τον εαυτό τους, χωρίς να το καταλάβουν θα δυναμώνουν τις βάσεις επάνω στις οποίες θα κτίσουν αργότερα το οικοδόμημά τους στο αγώνισμα της επιλογής τους.

Έτσι σταδιακά θα ξεπερνούν τους φίλους τους, τους συναθλητές της περιοχής τους  και ίσως τελικά τα καταφέρουν να αξιοποιήσουν όλα εκείνα τα χαρίσματα με τα οποία τους προίκισε Ο Θεός και να φτάσουν στην κορυφή (την όποια κορυφή έβαλαν στόχο).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Όπως σε κάθε τεστ – αγώνα, επιβραβεύουμε τον καλύτερο έτσι και για το test Cooper εκτός από την ατομική επιβράβευση (με ένα υπέροχο γλυκό! σήμερα Πέμπτη 8.10.20) σε όποιον ξεπεράσει τον εαυτό του, θα επιβραβεύσουμε τον καλύτερο αθλητή και αθλήτρια βάζοντας τη φωτογραφία τους (στην πρώτη σελίδα και στο κείμενο εναλλάξ ) στο παρόν άρθρο.
Μέχρι στιγμής οι καλύτεροι είναι:

Στα αγόρια:  Ο Ανδρέας Πουρνάρας με 3208 μέτρα και Δαγκλής Γιώργος 3100, Κιοσέ Φ. 3040μ.

Στα Κορίτσια:  Η Δάφνη Τορουνίδη με 2700 μέτρα και Μυρτώ Μπέεσε 2699μ., Μανδάλη Μαρία 2610μ., Τορουνίδη Δανάη 2602μ.

Βέβαια δεν έχουν τρέξει όλοι και τόσο ο μικρός της παρέας Κώστας Φαρδής όσο και κάποιοι άλλοι! έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μπροστά.

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΕΞΩ   – ΜΠΟΡΩ;  – ΝΑΙ

Όποιος θελήσει να τρέξει και για δεύτερη, τρίτη ή και παραπάνω φορές είναι καλοδεχούμενος, μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδος (Παρασκευή 16.10.20).
Εάν οι καλύτερες επιδόσεις γίνουν σε διαφορετικές κούρσες, οι διεκδικητές μπορούν να αγωνιστούν σε έναν κοινό αγώνα την Πέμπτη 15.10.20, εφόσον το θελήσουν οι αθλητές και συμφωνούν και οι προπονητές.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας (16.10.20) οι φωτογραφίες του καλύτερου και της καλύτερης θα παραμείνουν στο άρθρο μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή που θα “ξαναπαίξουμε” με το Test Cooper.

print

Written by