ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TEST COOPER  – ΠΕΜΠΤΗ 8.10.2020

Με 23 ακόμη αθλητές και αθλήτριες να δοκιμάζουν «τις αντοχές τους» συνεχίστηκε το παιχνίδι του test Cooper. Η σημερινή ημέρα αν και ήταν σχετικά κρύα και φύσαγε αέρας δεν εμπόδισε όσους ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους να το πράξουν.

ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ: είχαμε καλές επιδόσεις ανάλογες με την ηλικία των αθλητών και στο 2ο γκρουπ που έτρεξε μία κούρσα με εναλλαγές όπου τελικά ο Ανδρέας Πουρνάρας και ο Κώστας Φαρδής έτρεξαν στα 12 λεπτά του test  (3180 και 3179 μ. αντίστοιχα).

Περνάμε στο άρθρο τη φωτογραφία και των δύο αφού και οι δύο το αξίζουν. Η κούρσα τους ήταν εντυπωσιακή με αρκετές εναλλαγές, μια ο ένας μπροστά μια ο άλλος. Στο τέλος μαζί και αγαπημένοι (όπως δείχνει και η φωτογραφία) δοκίμασαν όπως και όλοι της φωτογραφίας από τα γλυκά που είχαμε υποσχεθεί. Ευτυχώς αρκετά παιδιά δεν θέλανε γλυκό και μερικοί κατάφεραν να δοκιμάσουν από δύο… τυχεροί!

ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ η Μυρτώ Μπέεσε έτρεξε ξανά αφού προχθές ήταν πολύ κοντά με την Δάφνη Τορουνίδη, και κατάφερε με 2720μ. να περάσει πρώτη στο άτυπο πρωτάθλημα. Τηρώντας το λόγο μας, περνάμε τη Φωτογραφία της  Μυρτούς στο σημερινό άρθρο. (

Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 16.10.20 που έχουν δικαίωμα να τρέξουν ξανά όποιος θέλει, για να δούμε αν θα αντιδράσουν οι Δάφνη, Δανάη και Μαρία.

Την Τρίτη και την Πέμπτη την εβδομάδα που μας έρχεται (13 και 15 Οκτωβρίου) θα έχουμε και πάλι Test Cooper για να λύσουν τις διαφορές τους οι ενδιαφερόμενοι.

Οι αθλητές που δεν έρχονται Τρίτη και Πέμπτη μπορούν να ζητήσουν από τους προπονητές τους να το τρέξουν και τις άλλες ημέρες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ COOPER A&K 8.10.20

Στα αποτελέσματα φαίνονται όσοι είναι γεννημένοι από το 2007 και μεγαλύτεροι. Η Λίστα των μικρότερων αθλητών που έτρεξαν και ίσως θα τρέξουν και άλλοι, θα περαστεί αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος για το 2020 (την Παρασκευή 16.10.20).

print

Written by