ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2021

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ

Ο καιρός αλλάζει, τα κοντομάνικα μπλουζάκια που μέχρι τώρα φορούν τα παιδιά στις προπονήσεις δεν θα είναι κατάλληλα από την επόμενη εβδομάδα. Ιδιαίτερα για τα παιδιά που ιδρώνουν στις προπονήσεις το να φύγουν χωρίς κάτι να τα κρατάει ζεστά δεν θα είναι καλή ιδέα.

Γονείς τα παιδιά χρειάζονται φόρμες ζεστές για τους μήνες που έρχονται. Όσοι έχετε ήδη ζεστές φόρμες, καλώς. Από Δευτέρα τα παιδιά θα πρέπει να τις έχουν μαζί τους, ο καιρός άλλαξε.

Όσοι όμως θα ψάξετε τώρα να βρείτε και να τις αγοράσετε, σας συνιστούμε να προτιμήσετε τις υπέροχες και όμορφες φόρμες του συλλόγου.  Οι φόρμες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μπορούν να ντύσουν στα ζεστά μικρούς και μεγάλους αθλητές αλλά και γονείς και κηδεμόνες, που θέλουν να φορούν τη φόρμα του συλλόγου.

Άσπρη ζακέτα με κουκούλα και μπλε μανίκια με ρίγες κίτρινες και κόκκινες σε συνδυασμό με Μπλε παντελόνι επίσης με ρίγες κίτρινες και κόκκινες, είναι να τη φοράς ακόμη και για την απογευματινή σου βόλτα.

Όποιος θέλει να ζεσταθεί αλλά και να είναι και όμορφος ας φροντίσει να προμηθευτεί τη φόρμα όσο υπάρχουν νούμερα. Νούμερα υπάρχουν  από Νο 6 (για 6χρονα παιδιά) μέχρι και … XXL.

Υπάρχουν αρκετά κομμάτια από κάθε νούμερο αλλά ως συνήθως οι τελευταίοι πάλι δεν θα βρουν και θα περιμένουν την άλλη παραγγελία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι φόρμες τιμώνται 25 ευρώ όλα τα μεγέθη (τόσο κοστίζουν στο σύλλογο).

Όσοι θα προμηθευτείτε τις φόρμες του συλλόγου για το παιδί σας, φροντίστε να τις μαρκάρετε με κάποιο τρόπο (γράψτε κάπου το όνομα του παιδιού) έτσι ώστε αν την ξεχάσει, να ξέρουμε ποιανού είναι ή ακόμη και για να μην τις μπερδεύουν (ο ένας παίρνει τη φόρμα του άλλου αφού είναι ίδιες).

Κάθε χρόνο μένουν ξεχασμένες φόρμες, κυρίως των μικρών παιδιών, τις οποίες ναιθ μεν μαζεύουν οι προπονητές αλλά δεν ξέρουμε πιο παιδί την έχασε. Η μαμά ψάχνει στο σπίτι, πουθενά η φόρμα! Αν την μαρκάρετε μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι τη βρήκαμε, αν όχι … δεν γνωρίζουμε ποιανού είναι και έτσι και να τη βρούμε δεν φτάνει ποτέ στο παιδί που την έχασε.

ΡΕΖΟΥΜΕ: Γράψτε – κεντήστε κάπου το όνομα του κατόχου της φόρμας (με ριζοβελονιά ή ροκοκό. Για να μη λέτε ότι δεν ξέρω από βελονιές)!!!

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ
Από τη Δευτέρα 12.10.20 μπορείτε να προμηθεύεστε τις φόρμες του συλλόγου μέσω των προπονητών των παιδιών σας, αν το αφήσετε για αργότερα δεν θα υπάρχουν νούμερα… και θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη παραγγελία.

print

Written by