1ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΑΝΑΠΗΔΗΣΕΙΣ

Περάσαν αρκετές μέρες από τότε που ξεκίνησε η 2η καραντίνα και οι περισσότεροι βρήκαμε πλέον τους ρυθμούς μας. Μάλλον τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλουμε λίγο πιο συστηματικά την άθληση στην καθημερινότητα μας.
Στην προηγούμενη καραντίνα είχαμε αναρτήσει πρόγραμμα γυμναστικής για το σπίτι. Ένα για τους πολύ μικρούς αθλητές μας με ξεχωριστή καρτέλα διατάσεων και ένα για τους λίγο μεγαλύτερους. Το πρόγραμμα αυτό καλό θα ήταν να το ακολουθήσουν και τώρα.

 

Καταλαβαίνουμε ότι η μονοτονία της καραντίνας χρειάζεται ένα επιπλέον κίνητρο γι’ αυτό ξεκινάμε από σήμερα μια σειρά διαγωνισμών για τους μικρούς μας αθλητές:
Η βασική ιδέα είναι να αναρτούμε στη σελίδα μας έναν νέο διαγωνισμό κάθε εβδομάδα.
Τα παιδιά θα εξασκούνται σε αυτό και θα καταγράφουν σε ένα βιντεάκι την προσπάθειά τους. Θα μας στέλνετε το βιντεάκι, εμείς θα το επεξεργαζόμαστε (θα μετράμε την επίδοση π.χ. αναπηδήσεις) θα ελέγχουμε αν τηρεί τους κανόνες (π.χ. συγκεκριμένος χρόνος αναπηδήσεων) και θα το καταχωρούμε στη λίστα των διαγωνιζόμενων.
Στο τέλος κάθε εβδομάδας θα ανακοινώνουμε τους νικητές για κάθε κατηγορία. Για όλους τους νικητές θα γίνουν απονομές όταν με το καλό ξαναβρεθούμε από κοντά.
Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι:
Junior: 2013-2014-2015
Μini: 2010-2011-2012
Max: 2007-2008-2009
Τα βίντεο σας μπορείτε να τα αποστέλλετε στο stefo.kyr98@gmail.com

1ΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ- ΑΝΑΠΗΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ
Στον πρώτο διαγωνισμό ο κάθε διαγωνιζόμενος σχηματίζει μια γραμμή στο πάτωμα και κάνει αναπηδήσεις με τα δύο πόδια δεξιά και αριστερά της γραμμής. Νικητής είναι αυτός που θα κάνεις τις περισσότερες αναπηδήσεις μέσα σε 15 δευτερόλεπτα.
Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μας δίνει η κυρία Ευδοξία στο παρακάτω βίντεο! (Πατήστε στην εικόνα.)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Μπορείτε από τώρα να ετοιμάζεστε για τον ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ που θα είναι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ (για τη μικρή κατηγορία) και ΚΑΜΨΕΩΝ (για τις δύο μεγαλύτερες). ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!

print