ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2020 – ΜΕΣΩ ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η ενέργεια και η διάθεση προσφοράς των προπονητών και φίλων του συλλόγου περισσεύουν  τότε τα πάντα είναι δυνατά, ακόμη και ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ εν μέσω Πανδημίας!

ΤΙΠΟΤΑ – ΤΙΠΟΤΑ  ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΜΑΤΑ

Με συνδετικό κρίκο την ηλεκτρονική μας σελίδα -μέσω βίντεο- ετοιμάζεται πυρετωδώς η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2020 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Η Γιορτή θα περιλαμβάνει:

Παρουσίαση της γιορτής από τον κορυφαίο στο είδος του κ. Ανδρίκο Χατζηδήμου, ο οποίος θα αναλάβει να ασχοληθεί και με το «ένωμα» των βίντεο των παιδιών! [Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο!!! Να είσαι καλά Ανδρίκο].

Η γιορτή θα ξεκινήσει με σύντομο Χαιρετισμό του πρόεδρου, όπως συνηθίζεται στις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου σε πραγματικές συνθήκες.

Βίντεο των παιδιών που θα απαγγέλλουν ποιήματα. Σχεδόν 20 παιδιά ήδη ζήτησαν ποίημα (περισσότερα από κάθε άλλη φορά) και η ζήτηση συνεχίζεται. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε όλα τα παιδιά! αφού ειδικά φέτος δε θα έχουν ευκαιρία να συμμετέχουν σε κάποια άλλη γιορτή.

Βίντεο παιδιών με μουσικό θέμα (τραγούδι και μουσική).

Στο τέλος της γιορτής θα υπάρχουν βίντεο «ανθρώπων του συλλόγου» με συντονισμένες ευχές για «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».

Ευελπιστούμε ότι η γιορτή θα είναι έτοιμη πριν ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

(Προτάσεις, αιτήσεις για ενεργό συμμετοχή στη γιορτή των αθλητών και των φίλων του ΑΣΡΗΓΑΣ,  στην κ. Σοφία Γκοτζαμάνη 6976350313 (sgkotzam@gmail.com).

print

Written by