ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ – Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ 2020

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν λείπουν οι ιδέες ακόμη και τα πολλά και ριψοκίνδυνα σενάρια ενεργειών. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι παράλληλα με τις καινοτόμες ιδέες πάντα βρίσκεται και ο κατάλληλος άνθρωπος ή άνθρωποι να τις υλοποιήσουν.

Στο όνομα ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ ακούει το κρυφό χαρτί της ζογκλέρ των δρώμενων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σοφίας Γκοτζαμάνη.

Είναι πάμπολλες φορές εκείνες στις οποίες η παρουσία του Ανδρέα Χατζηδήμου -μαζί με τα υπόλοιπα «Αλάνια των Γιαννιτσών»- συνετέλεσε στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ –ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ- τον Ανδρέα Χατζηδήμου για την μακρόχρονη και τόσο ουσιαστική βοήθειά του στο σύλλογο.

Όσο για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Ανδρέα, ας μας επιτρέψει να κάνουμε γνωστή στους φίλους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ μία από τις πολλές δραστηριότητές του.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΟΥ KAI ΣΕΛΙΔΑ TOY ΣΤΟ YOUTUBE

Ας μας επιτρέψει ο Ανδρίκος να «διαφημίζουμε» την πολύ όμορφη δουλειά που ανεβάζει στο  YOUTUBE εν όψει των Χριστουγέννων. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ διαβάζει ένα Χριστουγεννιάτικο διήγημα από μεγάλους κλασικούς λογοτέχνες (Παπαδιαμάντης, Καρκαβίτσας, Πηνελόπη Δέλτα, Ντοστογιέφσκι, κ.α.) και το ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube για να τα απολαύσουν όλοι όσοι αγαπούν τη λογοτεχνία, όσοι θέλουν να χαλαρώσουν τα κουρασμένα (από τις οθόνες) μάτια τους, αλλά και όσοι λόγω ηλικίας ή προβλημάτων στην όραση δεν έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν.

Για να γνωρίσετε και αυτή τη δραστηριότητα του Ανδρέα Χατζηδήμου, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα βίντεο που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.youtube.com/user/darthandriou/videos

Ανδρέα Χατζηδήμου … ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

print

Written by