ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ «ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ» Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Είναι παραδεκτό ότι την περίοδο που διανύουμε τα πάντα υπολειτουργούν. Όμως ακόμη και έτσι η ζωή συνεχίζεται και οι σε σωστές βάσεις οργανωμένοι σύλλογοι δεν εγκαταλείπουν δεν τα παρατούν. Όσοι δε αγαπούν το σύλλογο τον στηρίζουν, είτε φροντίζοντας για την ομαλή πορεία του είτε «βάζοντας το χέρι στην τσέπη» για να προσφέρουν τα απαραίτητα ώστε ο σύλλογος να μπορεί να λειτουργεί.

Ευχαριστούμε
ιδιαίτερα τους υποστηρικτές του συλλόγου

κ. Σολομωνίδη Βλαδίμηρο και κ. Πασσά Εμμανουήλ,

που μέσα από το θεσμό ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ήρθαν ακόμη πιο κοντά στο σύλλογο
“κατέβηκαν στις λάσπες” και «σπρώχνουν» για να ξεκολλήσουμε

Αυτόματα έρχονται στο νου μας αντιδράσεις και συμπεριφορές γονέων και γονέων, που έφεραν τα παιδιά τους στο σύλλογο.

Άλλοι δε σταματούν να δείχνουν με κάθε τρόπο την αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων του συλλόγου. Σε κάθε ευκαιρία φωνάζουν: «Είμαστε κοντά σας και στηρίζουμε την προσπάθειά σας για καλό των παιδιών μας».

Δυστυχώς, υπάρχουν και οι άλλοι, είτε αυτοί είναι άνθρωποι του αθλητισμού! είτε γονείς που συνεργάζονται μαζί τους, που όχι μόνον δεν εκτίμησαν τα όσα ο σύλλογος προσέφερε αλλά τουναντίον, θεωρούν επίτευγμα το να υπόσχονται – να συμφωνούν και στη συνέχεια να “μην τηρούν το λόγο τους” – τη συμφωνία τους.  Ανεξάρτητα από το ότι “δεν φαίνονται”  στη συμφωνία, οι “αναξιόπιστοι πρόεδροι” που έκαναν τη συμφωνία, τους φωτογραφίζουν!
Ας είναι καλά και «καλή ευκολία» όταν θα χρειαστεί να αιτιολογήσουν στα παιδιά τους τις απαράδεκτες συμπεριφορές τους.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.:
(Όσα χρειάζεται να ξέρουν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου. Οι λεπτομέρειες είναι μόνο για τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τα Ενεργά μέλη του συλλόγου).

Με την ευκαιρία : Γονείς και φίλοι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που θέλετε να είστε κοντά στο σύλλογο, γίνετε ΕΝΕΡΓΑ μέλη του συλλόγου, με Αίτηση προς το Δ.Σ. την οποία θα βρείτε ΕΔΩ.

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου  2020 και ώρα 21:00, συνήλθαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ σε συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2021-2023

Α)  «ΕΠΙΣΗΜΟΣ» ΧΟΡΗΓΟΣ ο κ. Σολομωνίδης Βλαδίμηρος «ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ» διάρκειας τριών (3) ετών (2021-2022-2023).

Β) «ΚΥΡΙΟΣ» ΧΟΡΗΓΟΣ ο κ. Πασσάς Μανόλης «NutShop»,  διάρκειας (3) τριών ετών (2021-2022-2023).

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΓΑΣ
Εν αναμονή των τελικών οδηγιών για τον τρόπο που θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΣΕΓΑΣ (πιθανά με Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ), ως εκπρόσωποι του συλλόγου για την Εκλογική Γ.Σ. της 20.3.2021 ορίζονται οι:  Τακτικός εκπρόσωπος ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος και Αναπληρωματικός εκπρόσωπος ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Για την εκλογική Γ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης που ορίστηκε για τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021 ως εκπρόσωποι του συλλόγου ορίζονται οι: Τακτικός εκπρόσωπος ο κ. Μουρουδέλης Σωτήριος και Αναπληρωματικός εκπρόσωπος ο κ. Καρματζόγλου Σταύρος.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Η Εκλογική Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ορίζεται για τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 [με την επιφύλαξη για πιθανή αλλαγή (λόγω covid-19)]. Οι λεπτομέρειες για τον τρόπο διενέργειας της εκλογικής Γ.Σ. θα ανακοινωθούν τέλος Μαρτίου.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ
Με αφορμή την Υποχρεωτική Εναρμόνιση του Καταστατικού των συλλόγων μέχρι 30.6.2021 το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήρθε σε συμφωνία με την Δικηγόρο  κ. Σοφία Σπανίδου, που ανέλαβε «όλα τα διαδικαστικά» της Εναρμόνισης του Καταστατικού του Συλλόγου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ  – ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ:
Οι προπονήσεις στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ συνεχίζονται, με σχετικά μικρό αριθμό αθλητών και την εκ περιτροπής παρουσία των προπονητών (με πρόγραμμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα μας).
Το Γκρουπ (ΕΝΑ) πηγαίνει την 1η & 3η εβδομάδα: (Χατζιόπουλος Κοσμάς – Τοσίδης Λάζαρος).
Το Γκρουπ (ΔΥΟ) πηγαίνει τη 2η & 4η εβδομάδα: (Βαλσαμίδης Νίκος – Μπέλος Θεοφάνης).
Δυστυχώς δεν επιτρέπεται ακόμη η λειτουργία για τα τμήματα των Ακαδημιών, ευελπιστούμε να γίνει σύντομα.

 

ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ:
Ο σύλλογος  νοικοκυρεύει τη λίστα των Ενεργών Μελών:
Εστάλη ενημερωτικό ε-μαιλ σε μέλη που λόγω Καταστατικού θα έπρεπε στην εκλογική Γ.Σ. του Απριλίου να προταθούν από το Δ.Σ. για διαγραφή.
Κατόπιν τούτου, τα προτεινόμενα προς διαγραφήν μέλη στην επερχόμενη Γ.Σ. θα είναι (4) τέσσερα.
Το σύνολο των ενεργών μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που στην εκλογική Γ.Σ. του Απριλίου έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ανέρχονται σε τριάντα οκτώ (38).

print

Written by