ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ – ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  (2021-2022-2023)

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ

Χρησιμοποιούμε τη λέξη ΧΟΡΗΓΟΣ απλά και μόνο γιατί μας το επιβάλει ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Η λέξη  που θα απέδιδε στο 100% τη σχέση του συλλόγου με τους υποστηρικτές του είναι ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ “ΦΙΛΟΥΣ”:

Πιστεύουμε ότι εάν θέλεις και μπορείς να βοηθήσεις ένα σύλλογο ή ένα σωματείο -ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ χαρακτήρα- θα το κάνεις και χωρίς να εμπλακείς σε  συμφωνίες και ανταποδοτικές ΧΟΡΗΓΙΕΣ.

Ακριβώς αυτό έκαναν για πολλά χρόνια τόσο ο κ. Γιώργος Γεωργιτσέλης όσο και ο κ. Βλαδίμηρος Σολομωνίδης αλλά και αρκετοί άλλοι φίλοι :  («MAKRA» ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ Ι., «SPAREPARTS» ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Χ., κ.α.), τους οποίους για μια ακόμη φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Όμως η παρουσία των δύο ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ και ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ στα 22 χρόνια λειτουργίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι ξεχωριστή και παραπάνω από αισθητή, στη λειτουργία του συλλόγου.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗΣ (ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗ).
Αρωγός από τα πρώτα βήματα του συλλόγου, στην αρχή χωρίς τον «τίτλο του ΧΟΡΗΓΟΥ» αφού τότε δεν είχαμε τον Εσωτερικό Κανονισμό και στη συνέχεια ως ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ βοήθησε και κρυφά και φανερά μέχρι και το 2020.
Το 2021 δηλώνει «δεν θα ήθελα να αναφέρομαι ως χορηγός», θέλω να βοηθάω όποτε εγώ κρίνω και να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσω να το κάνω και χωρίς τη δέσμευση μέσα από το θεσμό του Χορηγού». http://www.georgitselisee.gr/

Κύριε ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΕΛΗ σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
για τα όσα έχεις προσφέρει μέχρι τώρα, από όλα τα πόστα:
(ως Αθλητής, ως Υποστηρικτής, ως Επίσημος Χορηγός αλλά κυρίως
ως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΦΙΛΟΣ.

 

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ (2021-2022-2023)
«ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ»

Με το ίδιο σκεπτικό αντέδρασε και η οικογένεια Σολομωνίδη όταν με «εντολή» του Εσωτερικού Κανονισμού ρωτήσαμε αν θα τους ενδιέφερε η συνεργασία μας μέσω του Θεσμού του Χορηγού.

Απευθυνθήκαμε σε αυτούς γιατί όλα αυτά τα χρόνια, εκεί που δεν το περιμέναμε …
Τσουπ…  ο κ. Βλαδίμηρος στην εκδρομή μας στο ΟΛΥΜΠΟ, «αυτά τα μπουφάν» είναι για εσάς (για όλους όσοι ήμασταν στον Όλυμπο)!
Τσουπ… η κ. Καίτη μας, «πάρτε «αυτά» είναι Δωρεά για το σύλλογο»…  και ξανά … και ξανά!

Στην προσπάθεια να βρούμε κάποια οικονομική βοήθεια μέσω του θεσμού της «Χορηγίας» για το 2021, θεωρήσαμε χρέος μας να ρωτήσουμε πρώτα την οικογένεια Σολομωνίδη.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ

Στην ερώτησή μας για «συνεργασία» μέσα από το θεσμό του Χορηγού απάντησαν αμέσως -προσφέροντας ένα ποσό- με τη διευκρίνιση ότι «θέλουμε να βοηθήσουμε το σύλλογο χωρίς ανταπόδοση εκ μέρους του συλλόγου».
Με άλλα λόγια μας έδιναν ό,τι το Δ.Σ. είχε καθορίσει ως οικονομική βοήθεια  του Χορηγού χωρίς να θέλουν τα όποια ανταποδοτικά οφέλη μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος!
Κουραστήκαμε πολύ … για να τους πείσουμε, ότι αφού την οικονομική βοήθεια που όρισε το Δ.Σ.  μας την προσφέρετε αφήστε μας να σας ονομάσουμε ΧΟΡΗΓΟΥΣ  έτσι … σίγουρα τουλάχιστον εμείς θα νιώθουμε καλύτερα.
Τους καταφέραμε! αλλά και πάλι, χάρη μας ζητούν!  αν και η χορηγία είναι θέμα της οικογένειας Βλαδίμηρου και Καίτης Σολομωνίδη, ζητήθηκε να μην αναφέρονται τα ονόματά τους και η χορηγία να προσδιορίζεται ως «ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ».
Σεβαστό, δεν θα αναφέρουμε ξανά μικρά ονόματα.
– Και αυτή τη χάρη σας την κάνουμε! Μάλλον μας τη «φέρατε», ό,τι θέλετε μας κάνετε! όλα τα δικά σας θέλω περνούν στη συμφωνία μας, χαλάλι σας!

Έτσι προέκυψε η τριετής Χορηγία (2021-2022-2023) με την οικογένεια ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ ή όπως υποσχεθήκαμε, με τα «ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ» https://solomonidi.gr

 

ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ 

ΠΑΣΣΑΣ ΜΑΝΟΛΗΣ «NUTSHOP» (2021-2022-2023)


Ο κ. Πασσάς Μανόλης βρίσκεται «διακριτικά» κοντά στο σύλλογο για αρκετά χρόνια.
Στην αρχή μαζί με τους άλλους γονείς συμμετείχε σε κάθε εκδήλωση, στα κάστανα, στα σουβλάκια, στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές  αλλά και στις εκδρομές.
Ιδιαίτερα στις εκδρομές στο Χορτιάτη, τον θυμάμαι να κερνάει σε όλους τις υπέροχες «Μπάρες Δημητριακών» μετά το BBQ και να μας στέλνει «στα ουράνια».
Στη συνέχεια να εγγράφεται ως Ενεργό Μέλος, να συμμετέχει στις Γ.Σ. του συλλόγου με προτάσεις και προσφορές και τελευταία, ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και για την ακρίβεια με την ιδιότητα του Ταμία του Συλλόγου να είναι ένας από τους στυλοβάτες του συλλόγου.
Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα οικονομικά του συλλόγου,  στα καλά του καθουμένου μας λέει «αυτά για το σύλλογο». Ο θεσμός του ΧΟΡΗΓΟΥ ανοίγει την αγκαλιά του σε οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει το σύλλογο και προβλέπει 1, 2,3 ή και παραπάνω ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
Με χαρά συμπεριλαμβάνουμε τον κ. Πασσά στη λίστα των ΚΥΡΙΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ, στην αρχή για το 2021, μέχρις ότου μας διορθώνει … «για όλη την τριετία 2021-2022-2023 είναι η προσφορά μου και όχι για ένα έτος».

Ε! με τόσα που μας έχει προσφέρει και κυρίως αφού είναι και μπαμπάς της Πολίνας και της Χαράς, (για να μην μιλήσω και για ομορφιά…), πώς να του χαλάσεις το χατίρι!
https://www.nutshop.gr

print

Written by