ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

Δημοσιεύθηκε : 06 Απριλίου 2021 22:35 Στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ

Η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω της πλατφόρμας zoom με τη συμμετοχή των 21 νέων μελών του συμβουλίου υπό την προεδρία της Σοφίας Σακοράφα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης το συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα, ενώ επιλέχθηκε η εκπρόσωπος των αθλητών στο συμβούλιο, που αυτή θα είναι η Μαρία Μπελιμπασάκη, η οποία στη συνέχεια συμμετείχε κανονικά στη διαδικασία των ψηφοφοριών.
Στη θέση του Α΄ αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο Κώστας Κεντέρης, ενώ για τη θέση της Β΄ αντιπροέδρου η πρόεδρος πρότεινε την Τασούλα Κελεσίδου, που αφού ευχαρίστησε την κ. Σακοράφα και δήλωσε παρούσα να βοηθήσει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, δεν αποδέχθηκε. Έτσι τη θέση του Β΄ αντιπροέδρου κατέλαβε ο Ιάκωβος Πετσούλας και τη θέση του Γ΄ αντιπροέδρου ο Παναγιώτης Μελαχρινός.

Νέος γενικός γραμματέας θα αναλάβει ο Αθανάσιος Χασκής (Ηγουμενίτσα), ταμίας ο Γιάννης Λιούμπας (Σέρρες) και αναπληρωτής ταμίας, ο Γιάννης Μυστακίδης (Δράμα).

Για τη θέση του α΄ Ειδικού γραμματέα προτάθηκε ο Παναγιώτης Δημάκος, β’ ειδικής γραμματέα η Βούλα Παχατουριδου και του Εφόρου ο Γιώργος Γιατρουδάκης.

Η θέση του αναπληρωτή εφόρου προτάθηκε αρχικά στον Στέλιο Δημότσιο, ο οποίος δεν την αποδέχθηκε, και τη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Θεμελίδης.

Αναπληρωματική εκπρόσωπος των αθλητών στο συμβούλιο θα είναι η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η κ. Σακοράφα έλαβε ομόφωνα την εξουσιοδότηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει σε συνάντηση με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα η συνάντηση με τον Υφυπουργό θα γίνει τις επόμενες ημέρες μέσω zoom και θα συμμετάσχουν σε αυτήν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ
Πρόεδρος: Σοφία Σακοράφα
Α΄αντιπρόεδρος: Κώστας Κεντέρης
Β΄αντιπρόεδρος: Ιάκωβος Πετσούλας
Γ΄αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μελαχρινός
Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Χασκής
Ταμίας: Γιάννης Λιούμπας
Αναπληρωτής ταμίας: Γιάννης Μυστακίδης
Α΄Ειδικός γραμματέας: Παναγιώτης Δημάκος
Β΄Ειδικός γραμματέας: Παρασκευή Παχατουρίδου
Έφορος: Γιώργος Γιατρουδάκης
Αναπληρωτής έφορος: Γιάννης Θεμελίδης
Μέλη: Τασούλα Κελεσίδου
Αλέξης Αλεξόπουλος
Στέλιος Δημότσιος
Νίκος Τσώνης
Βασίλης Οικονόμου
Κώστας Γκατσιούδης
Κωνσταντίνα Ρετσινά
Ηλίας Βασιλειάδης
Γιάννης Μπόλας
Χάρης Παπαδιάς
Τακτικός εκπρόσωπος αθλητών: Μαρία Μπελιμπασάκη
Αναπλήρωματικό μέλος εκπρόσωπος αθλητών: Κατερίνα Στεφανίδη

print

Written by