ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ  Γ.Σ. 24.4.21  ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ Γ.Σ. 16.5.21

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ  Γ.Σ.  ΑΣ ΡΗΓΑΣ  24.4.21 Αγαπητά μας μέλη,

βιώνουμε δύσκολες, πρωτόγνωρες και αβέβαιες συνθήκες λόγω του Covid19. Παρόλα αυτά  το Δ.Σ. του Συλλόγου είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει στις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος. Την παρούσα περίοδο δύο κύριες υποχρεώσεις  θα πρέπει να περάσουν από τη Γενική Συνέλευση·  αυτή της Εναρμόνισης του Καταστατικού και των Αρχαιρεσιών για την εκλογή των καταστατικών οργάνων του συλλόγου.

Το Δ.Σ. προσπαθεί να βρει άκρη και να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της Καταστατικής Γ.Σ.   χωρίς τη φυσική παρουσία των μελών του, αλλά και σε δεύτερη φάση,  με προσαρμοσμένη φυσική παρουσία για τις εκλογές.

Σε εφαρμογή του καταστατικού του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και των νόμων, που σε μερικές περιπτώσεις κατισχύουν των καταστατικών και σε άλλες η εφαρμογή τους είναι πολύ δύσκολη για συλλόγους π.χ. ψηφιακή κάλπη «ΖΕΥΣ», το Δ.Σ. με την καθοδήγηση της Δικηγόρου του Συλλόγου, αποφάσισε να ξεπεράσει το βαρύ φορτίο των υποχρεώσεων χωρίζοντάς τες σε δύο δόσεις:

 

Α.  1η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ Γ. Σ.  – 24.4.2021 ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ “ZOOM” 

Η Καταστατική Γ.Σ. θα γίνει με τη χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας «ZOOM» που υποστηρίζει την ταυτόχρονη επικοινωνία με εικόνα και ήχο, περισσοτέρων από (2) προσώπων, θα γίνει το Σάββατο 24.4.2021 και ώρα 20:00 με τα θέματα ημερήσιας διάταξης τα όσα αναφέρονται στην παρακάτω πρόσκληση σε Γ.Σ. Ο νόμος το επιτρέπει αφού στην ημερήσια διάταξη της 1ης  Γ.Σ. δεν περιλαμβάνονται αρχαιρεσίες (ψηφοφορίες για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του συλλόγου).

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ  1ης ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ  Γ. Σ.  –   24.4.2021

Ανάρτηση/δημοσίευση   πρόσκλησης για τη Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και του νόμου 4726/18-9-2020.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ Τ.Γ.Σ. ΑΣ ΡΗΓΑΣ 24.4.21

Πίνακας ΜΕΛΩΝ (37+3) +3 ΕΠΙΤΙΜΑ 23.04.2021

Απόφαση για κατάθεση αίτησης διορισμού Δικαστικού Αντιπροσώπου για τις 16 Μαΐου, στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

 

Β.  2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΙΚΗ – 16 ΜΑΙΟΥ 2021

Στην ημερήσια διάταξη της 2ης Γενικής Συνέλευσης αποκλειστικό θέμα θα είναι η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Πίνακας ΜΕΛΩΝ (37+3) +3 ΕΠΙΤΙΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 23.04.2021
Η αρχική Δημοσίευση υποψηφιοτήτων για τα Καταστατικά Όργανα (πρόεδρος, μέλη Δ.Σ. και μέλη Ε.Ε.).
Η οριστική λίστα των υποψηφιοτήτων θα ανακοινωθεί 7 ημέρες πριν από τις εκλογές. Συνεπώς ο παραπάνω πίνακας δεν είναι οριστικός, όποιο μέλος θέλει και δικαιούται, μπορεί να υποβάλει την υποψηφιότητά του μέχρι και 8 Μαΐου 2021.

θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία του χρονοδιαγράμματος και των κατά περίπτωση απαιτούμενων ενεργειών στον ιστότοπο του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by