ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 – ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ

Από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ (segas.gr)
Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε ότι ορισμένοι μεμονωμένοι αθλητές – αθλήτριες, που έχουν εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής στους ομίλους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16, τις ίδιες ημερομηνίες συμμετέχουν στις «εξετάσεις γλωσσομάθειας», με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές – αθλήτριές μας να συμμετέχουν τόσο στις «εξετάσεις γλωσσομάθειας» όσο και στους αγώνες, δίνεται τη δυνατότητα στους συγκεκριμένους αθλητές – αθλήτριες να συμμετέχουν εντός συναγωνισμού σε διαφορετικό όμιλο, με την προϋπόθεση ότι θα υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Τετάρτη 23 Ιουνίου και ώρα 14.00 στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. development@segas.gr

1) Υπεύθυνη δήλωση του σωματείου ότι συμφωνεί να αλλάξει όμιλο ο αθλητής – αθλήτρια του, με ταυτόχρονη πρόταση για τη συμμετοχή σε διαφορετικό συγκεκριμένο όμιλο.

2) Δήλωση συμμετοχής στα αγωνίσματα που έχει εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις συμμετοχής ο αθλητής – αθλήτρια στον όμιλο που συμμετέχει το σωματείο του και στα οποία αγωνίσματα θα συμμετέχει και στον νέο όμιλο.

3) Το προσωπικό έντυπο – βεβαίωση για τις εξετάσεις του αθλητή–αθλήτριας, στο οποίο αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του, η ημερομηνία και η ώρα των εξετάσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ανάμεσα στους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ υπάρχει ανάλογο περιστατικό, παρακαλώ τους προπονητές ή τους αθλητές (όποιος το δει πρώτος) να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το σύλλογο ότι ώρα και να είναι! με τον (Τ.Δ. κ. Κατσίκα Φ.) για τη διευθέτηση του θέματος.

 

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ – ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Επίσης από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ (www.segas.gr)

Την παρουσία φιλάθλων στις ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις ατομικών αθλημάτων προβλέπει το νέο ΦΕΚ και οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση επιτρέπεται η παρουσία θεατών έως 50% της χωρητικότητας των εξεδρών σε αγώνες ατομικών αθλημάτων, σε ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις με χρήση μάσκας, αρκεί να τηρούνται ένα από τα παρακάτω:

* Οι φίλαθλοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό και να έχουν εκδώσει το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού.
* Να έχουν νοσήσει και να έχουν εκδώσει το σχετικό πιστοποιητικό (με ισχύ 2 έως 9 μήνες μετά τη νόσηση).
* Να φέρουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self-test, το οποίο θα έχει διενεργηθεί εντός 24ώρου από την προγραμματισμένη ώρας της διοργάνωσης.

Η νέα αυτή απόφαση θα επιτρέψει στους φίλους του κλασικού αθλητισμού να παρακολουθήσουν (ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες της ΓΓΑ) τις διοργανώσεις που θα διεξαχθούν από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά οι διευκρινίσεις της ΓΓΑ

print

Written by