ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ – ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

Ακόμη μια χρονιά, αλλά ξεχωριστά επεισοδιακή, πέρασε για τα τμήματα των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ημέρα που έχει καθοριστεί για αγώνα και κεράσματα είναι η Δευτέρα 28.6.21. Στην προπόνηση της Δευτέρας θα γίνουν κάποιοι αγώνες και τη ζέστα του καλοκαιριού θα την αντισταθμίσουμε με τα υπέροχα δροσερά παγωτά τα οποία η ομάδα των προπονητριών θα προσφέρει σε όλους τους παρευρισκόμενους! Ναι καλά διαβάζετε σε όλους…

Οι αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η επίσημη ημέρα της γιορτής είναι η Δευτέρα, αλλά την Τετάρτη 30.6.21 θα γίνει η τελευταία προπόνηση του Ιουνίου.

ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ Η κ. ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Την Δευτέρα αλλά και την Τετάρτη θα έχουμε την ευκαιρία να αποχαιρετήσουμε την προπονήτριά μας κ. Στεφανία Κυριακίδου η οποία για την καινούρια σεζόν θα βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταπτυχιακές σπουδές. Ευχόμαστε στην κ. Στεφανία μας μαζί με το καλό καλοκαίρι και καλή επιτυχία στις σπουδές της.

Ευελπιστούμε να την έχουμε γρήγορα ξανά κοντά μας  αν μετά τις μεταπτυχιακές σπουδές της οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά.

print

Written by