«ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΜΠΕΡΝΤΕ»  Η ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 30.6.21

Πλήρης επιβεβαίωση ότι ο αθλητισμός είναι ένα αγαθό το οποίο προσεγγίζουν δύο κατηγορίες ανθρώπων.

Αυτοί που ενδιαφέρονται για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και όλα τα οφέλη που η ενασχόληση με τον αθλητισμό έχει να προσφέρει στους νέους  και

Οι άλλοι που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ για να είναι στα κέντρα αποφάσεων χωρίς να δίνουν την παραμικρή σημασία στους «κανόνες και τους νόμους». Μόνον η δουλειά τους να γίνει «με κάθε μέσο» και όλα τα άλλα άστα για όσους έχουν «τσίπα» και φιλότιμο.

Μαζευόμαστε όσοι έχουμε να κερδίσουμε κάτι, γινόμαστε ένα αφού έχουμε κοινά συμφέροντα –να περνάμε καλά – και παίρνουμε αποφάσεις χωρίς καν να μάθουμε τι αποφασίζουμε!

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ – ΕΠΕΙΔΗ «ΝΟΜΙΖΟΥΝ» ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ

ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ :  Από τους 17 εκπροσώπους συλλόγων που κλήθηκαν να εγκρίνουν ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ (που ακόμη δεν είναι καν γραμμένο, με μολύβι είναι τα νούμερα)!

 – Στην ερώτηση «ποιος το έχει δει;»

–  Κανένας δεν απάντησε.

Και όμως οι 9 από τους 17 σήκωσαν το χέρι τους για έγκριση του «υπό κατασκευή καταστατικού».

ΟΧΙ μόνο θεώρησαν ότι εγκρίθηκε! (πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της), αλλά όρισαν ότι οι εκλογές γίνονται σύμφωνα με το ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ που κανένας δεν είδε και κανένας δεν ξέρει τι λέει!

Αυτό τουλάχιστον για τα δικά μας τα μάτια, που πρώτη φορά ασχοληθήκαμε και με τα διοικητικά από κοντά, εξηγεί πολλά, που μέχρι τώρα παρέμεναν αναπάντητα ερωτηματικά.

Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή υπευθυνότητα και  σοβαρότητα να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κέντρα αποφάσεων και να διαχειρίζονται χρήματα που προορίζονται για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Πώς είναι δυνατόν άνθρωποι, όπως πρώην Ταμίας …, [που σε απολογιστική Γενική Συνέλευση, η Εξελεγκτική Επιτροπή βρίσκει ότι λείπουν χρήματα και αποδείξεις και εισηγείται στη Γ.Σ. να καλυφθούν από τον Ταμία και το Δ.Σ. τα ελλείποντα, ο ίδιος συνεπικουρούμενος από τη βοή των ημετέρων και την ισχύ της Γ.Σ., να μη δίνουν συνέχεια στην εισήγηση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και … ΟΛΑ ΚΑΛΑ], να συνεχίζει να παρασύρει τις Γ.Σ. με βοή και απύθμενο θράσος!

Αν ζητηθούν από τον “ΑΣΠΙΛΟ” αποδεικτικά στοιχεία των όσων υποστηρίζω, ευχαρίστως θα το κάνω (έστω και μετά από τόσα χρόνια, όμως Δημόσια).

Οι “Κουμπάροι” που έμαθαν να κάνουν ό,τι θέλουν γιατί κανένας δεν ενδιαφέρεται να είναι συνέχεια σε αντιπαραθέσεις, (να γιατί δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί που δέχονται να ασχοληθούν με τις διοικήσεις των Φορέων του αθλητισμού), είναι καλό τώρα που άλλαξαν -έστω μερικώς τα πράγματα- να δείξουν ότι τιμούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού και ακολουθούν -έστω στο ελάχιστο- τους κανόνες και τους νόμους.

Όσο για τα αποτελέσματα των Εκλογών της Έκτακτης Γενικής  Συνέλευσης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (μέχρις ότου πάρουμε τις αιτούμενες απαντήσεις από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ … (ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ.), έχουν ως εξής:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 1/7/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 18.00΄ στην αίθουσα τύπου του Κ.Ε.Σ. η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Παρευρέθησαν 17 σωματεία με δικαίωμα ψήφου και 1 σωματείο χωρίς δικαίωμα.

Με επιτυχία διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν όπως παρακάτω:

Υποψήφιοι για Πρόεδροι

ΤΟΜΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ          9

ΠΟΔΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                      8

Υποψήφιοι για Τακτικά Μέλη του Δ.Σ.

ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                   14

ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                  13

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ            11

ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ ΑΝΑΝΙΑΣ                  10

ΒΛΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                 9

ΚΩΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                           9

ΤΣΙΜΠΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ             9

ΒΑΡΣΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ            8

ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ                   7

Αναπληρωματικοί

ΟΥΖΟΥΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ                     7

ΣΠΥΡΟΜΗΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ      7

Εξελεγκτική Επιτροπή

ΚΟΥΤΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ              10

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ          9

ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ       9

Αναπληρωματικοί

ΔΕΛΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                           8

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   5

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

print

Written by