ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ – Μ’ένα ΚΟΝΤΑΡΙ στα ουράνια- ΤΗΣ κ. ΣΟΦΙΑΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ … ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

” Το πρώτο μου παιδικό βιβλίο είναι έτοιμο να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι! Δόξα στον Πανάγαθο Θεό γι’ αυτή την μεγάλη ευλογία! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια! Μακάρι μέσα από τις σελίδες του να γνωρίσουν τα παιδιά τον προστάτη Άγιο των αθλητών και με την ευλογία του να ξεκινήσουν τον δικό τους αγώνα στα στάδια κάθε γωνιάς της πατρίδας μας αλλά ακόμη περισσότερο στο στάδιο των αρετών!”
Σοφία Γκοτζαμάνη

Μπράβο Κυρία Σοφία μας, είμαστε τόσο υπερήφανοι  όσοι σε γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί σου λίγο ή πολύ.

Η αγάπη σου για τα παιδιά, η αξεπέραστη διάθεσή σου για προσφορά, το ασίγαστο πάθος σου να πετύχεις το στόχο σου, το ανήσυχο πνεύμα σου που «κατεβάζει σαν χείμαρρος» ιδέες (και τρομάζεις τους γύρω σου) σε συνδυασμό με την επιμονή σου, την υπομονή σου και τις ατελείωτες ψυχικές σου δυνάμεις -που οδηγούν στην υλοποίησή των ιδεών σου-  σε κατατάσσουν … ως  ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ στην κατηγορία σου.

Μακάρι να συναντούσαμε στη ζωή μας όλοι από μία Σοφία, τότε ο Κόσμος θα ήταν καλύτερος και ο κάθε παιδικός στόχος θα ήταν πιο προσιτός αφού στον τρόπο προσέγγισής  του θα προσθέταμε  και λίγο από το πανάκριβο μπαχαρικό «ΣΟΦΙΑ» που θα νοστίμευε τα πάντα.

Όσο για το Βιβλίο σου ευχόμαστε να είναι «καλοτάξιδο» και να φτάσει γρήγορα στο στόχο του -που είναι η παιδική ψυχή- για να την οδηγήσει με ασφάλεια στον απίθανο και θαυμαστό κόσμο του αθλητισμού.

print

Written by