ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ – ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ –  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν θα μπορούσε παρά ο εσωτερικός μας κόσμος να επαναστατήσει και να αντιταχθεί στο κλίμα χαλάρωσης και αποσύνθεσης που παρατηρείται σε πολλούς οργανωμένους αθλητικούς συλλόγους λόγω των τελευταίων συγκυριών.

Έχοντας κατά νου το ότι «Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ» θα πρέπει συνεχώς να ανανεώνεται για να προσφέρει σε κάθε “φουρνιά” μαθητών του τα όσα προσέφερε και στις πρώτες φουρνιές, Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ «σηκώνει μανίκια» και ετοιμάζεται για μια ΝΕΑ ξεχωριστή εκκίνηση για το κυνήγι των ονείρων των αθλητών μας.

Δεχόμαστε από κάθε γειτονιά της Θεσσαλονίκης αλλά και από πολλές πόλεις, μέχρι και από την Κύπρο, αιτήματα συνεργασίας για τη ΝΕΑ αγωνιστική περίοδο.
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους, που από τώρα ψάχνουν σύλλογο για να κυνηγήσουν το όνειρό τους “Ακαδημίες” και μεγαλύτεροι, που θέλουν να γνωρίσουν τον αθλητισμό ή και αθλητές που επιθυμούν να έρθουν στο σύλλογό μας για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους), να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους του Δ.Σ. του συλλόγου ή τους  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ή μέσω ε-μαιλ fotkatsi@phed.auth.gr  με το σύλλογο.

Η έναρξη των προπονήσεων του Συλλόγου θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 1η Σεπτεμβρίου 2021.
(Τέλος Αυγούστου θα υπάρξουν λεπτομερείς οδηγίες για το (πότε και πού) θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις στο Καυτανζόγλειο.

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

print

Written by