ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΣΤΙΒΟΥ -ΤΟΥ ΚΛΩΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ- ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Πριν από μία εβδομάδα η Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου ανακοίνωσε ότι με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου (01-09-21) το βοηθητικό γήπεδο θα είναι κλειστό λόγω έργων συντήρησης!
–  Έπρεπε να φτάσει η τελευταία βδομάδα του Αυγούστου για να αρχίσουν τα έργα;

Ενημέρωση-Εργασίες αποκατάστασης τάπητα Βοηθητικού Γηπέδου 23.8.21

–  Βρέθηκε λύση…  επέτρεψαν στα αγωνιστικά τμήματα να χρησιμοποιήσουν το Κεντρικό γήπεδο για τις προπονήσεις, μόνο που θα πρέπει να γίνεται καθημερινή ηλεκτρονική δήλωση για συγκεκριμένους αθλητές και συγκεκριμένες ώρες (αν προλάβουν να κλείσουν θέση πριν συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός αθλητών για κάθε συγκεκριμένη χρονική περίοδο)!

 

ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ – ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΧΩΡΟ!

Η 1η Σεπτεμβρίου φάνηκε … στη γωνία  και σήμερα 30.8.21 η Διοίκηση του σταδίου ανακοινώνει ότι η έναρξη των προπονήσεων των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (δηλαδή όλα τα παιδιά από 5 μέχρι 12-13 χρόνων, που έρχονται να γνωρίσουν τον στίβο), θα γίνει μετά τις 13.09.21 λόγω εργασιών στο Βοηθητικό γήπεδο!

Ούτε στον περιμετρικό χώρο του Κεντρικού Σταδίου δεν επιτρέπουν την είσοδο των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ για να μην υπάρχει συγχρωτισμός! και είναι να απορεί κανείς.

Μέχρι την τελευταία περίοδο πριν το καλοκαίρι, οι ίδιοι χρησιμοποιούσαν τον περιμετρικό χώρο (Ακαδημίες και ελεύθερα ασκούμενοι) τώρα τι έγινε και οι ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ δεν χωρούν και πρέπει να μείνουν σπίτια τους;

Έναρξη Ακαδημιών Στίβου ΜΕΤΑ ΤΙΣ 13-9-21

 

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Ενημερώνουμε τους γονείς και Κηδεμόνες των αθλητών μας ότι από Τετάρτη 1.09.21 μέχρι και Παρασκευή 3.09.21 καθημερινά από τις 18:00-19:15 έξω από την είσοδο του Σταδίου -από την ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- (σε όποιον χώρο μας επιτρέψουν) θα βρίσκεται  αντιπροσωπία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για ενημέρωση και επαφή με το σύλλογο. Ψάξτε άσπρη ομπρέλα με το σήμα και το λογότυπο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Παρακολουθώντας τη σελίδα μας θα είστε σίγουρα ενημερωμένοι για τα όσα αφορούν στον Στίβο και σχετίζονται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ,  αλλά και τα κύρια θέματα, που αφορούν σε όλους τους συλλόγους.

print

Written by