ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 30.8.2021

Το 2021 (2ος χρόνος covid-19) αποδείχτηκε χρονιά με «τα δικά της»!
Η πανδημία παρούσα και τα μέτρα … σχεδόν τα ίδια! Η διαφορά βρίσκεται στην τήρηση των μέτρων. Άλλοι παραμένουν πιστοί στα μέτρα της επιστήμης και τα τηρούν και άλλοι -πιο χαλαροί- τα ξεπερνούν για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Όπως και να έχει το καλοκαίρι βρίσκεται στο τέλος του και σε λίγες μέρες όλοι θα κληθούμε να περάσουμε στην «καθημερινότητα». Το τελευταίο μπάνιο που διοργάνωσαν οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για μια ακόμη φορά «έγραψε»!

Δεν έχει καμία σημασία το ότι για την αφεντιά μας ήταν το «πρώτο μπάνιο» και γι’ αυτό από τη στιγμή που φτάσαμε στο μέρος συνάντησης μέχρι την ώρα που φύγαμε δεν βγήκαμε από το νερό! (Βάλαμε την μπάλα του Μανωλάκη για προσκέφαλο και το ρίξαμε “στον ύπνο” … στη θάλασσα!

Όλοι οι λοιποί συμμετέχοντες, μέλη του Δ.Σ., γονείς, κηδεμόνες και παιδιά, των οποίων το χρώμα μαρτυρούσε -πολλά μπάνια-, έμειναν πιστοί στο πρόγραμμα της εκδήλωσης και αφού έκαναν την προπόνησή τους και τα διαγωνιστικά τους παιχνίδια και  πήραν τα διπλώματά τους οι νικητές, στη συνέχεια «βούτηξαν» και έπαιξαν με τη θάλασσα.  Βγήκαν, έφαγαν το κολατσιό τους, πήραν την κιθάρα τους –οι συνήθεις ύποπτοι- τραγούδησαν όλοι μαζί και για κερασάκι στην τούρτα … γιόρτασαν τα γενέθλια του μικρότερου της παρέας Εμμανουήλ-Ιωάννη Τοσίδη που έκλεισε τα δύο του χρόνια (να τα εκατοστίσεις Μανώλη-Ιωάννη μας, Στέλλα – Λάζαρε να τον χαίρεστε) και … για να δέσουν οι ευχές, τσάκισαν την τούρτα του παιδιού!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωποι του Δ.Σ.  ο πρόεδρος κ. Μουρουδέλης Σωτήριος, ο Γενικός Αρχηγός κ. Καρματζόγλου Σταύρος και η αφεντομουτσουνάδα του υπογράφοντος που χάρηκε το πρώτο και τελευταίο για φέτος μπάνιο όσο τίποτε άλλο.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της εκδήλωσης προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Γκοτζαμάνη Σοφία, Καφφέ Στέλλα και Ντοβόλη Ιωάννη, των οποίων η ζωντάνια και το κέφι έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην όλη εκδήλωση.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ “το τελευταίου Μπάνιου” του 2021.

print

Written by