ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Κανονικά μπορούν να προσέρχονται για εγγραφή και προπονήσεις και τα τμήματα των Ακαδημιών αφού η διοίκηση του Καυτανζογλείου άλλα γράφει και άλλα τελικά επιτρέπει να γίνονται!

  1.  ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (παιδιά από 05-12 ετών).
    Παιδιά παλαιά και νέα, από 05 μέχρι και 12 ετών μπορούν να προσέρχονται για προπονήσεις από αύριο  Πέμπτη 2.9.21 και ώρα 18:00 με σημείο συνάντησης το χώρο μπροστά από την είσοδο του Σταδίου (από την Αγίου Δημητρίου).

Θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

Βεβαίωση self test  ή Βεβαίωση εμβολιασμού και Μάσκα.

 

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 13 ΕΤΩΝ:

Τα παιδιά από 13 ετών και επάνω μπορούν να έρθουν ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 2.9.21 στις 17:00 ή και στις 18:00, με σημείο συνάντησης την είσοδο του σταδίου (από την Αγίου Δημητρίου) και να ζητήσουν : (Η φωτογραφία από τη σημερινή προπόνηση του γκρουπ του κ. Νίκου).


Στις 17:00
τον κ. Νίκο Βαλσαμίδη  6944931302

Στις 18:00 τον κ. Λαζαρο Τοσίδη    6995714747

Σε περίπτωση προβλήματος επικοινωνήστε με την κ. Γκοτζαμάνη Σοφία 6976350313 (και για τα δύο γκρουπ).

 ΠΡΟΣΟΧΗ:  Τα παιδιά (παλαιά και νέα άνω των 13 ετών)  πρέπει να κάνουν κράτηση στην ώρα που τους βολεύει για προπόνηση στο παρακάτω λινκ  https://booking.open1.eu/kaftanzoglio/voithitiko_gipedo

ΕΠΙΣΗΣ:

Οι παλαιοί αθλητές:   Να έχουν μαζί τους  το δελτίο αθλητή ή την κάρτα υγείας τους.

Οι νέοι αθλητές:  (Για τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη Δελτίο), θα πρέπει να αφήσουμε μια λίστα στο φυλάκιο με τους αθλητές του συλλόγου που θα βγάλουν στη συνέχεια  δελτίο για να τους επιτραπεί η είσοδος.
Συνεπώς οι νέοι αθλητές άνω των 13 ετών θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους παραπάνω προπονητές  και να τους δώσουν  τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και έτος γέννησης) για να τους συμπεριλάβουν στη Λίστα των Νέων αθλητών (χωρίς δελτίο) που θα καταθέσουν στο φύλακα κατά την είσοδό τους.

  1. ΓΟΝΕΙΣ & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Όποιος συνοδός θέλει να περάσει στον περιμετρικά του Σταδίου χώρο για περπάτημα ή και τρέξιμο θα πρέπει να κάνει ΚΡΑΤΗΣΗ θέσης για την ώρα που θέλει μπαίνοντας στο παρακάτω λινκ:

https://booking.open1.eu/kaftanzoglio/perimetros_kentrikou_stadiou

Λόγω συνεχών αλλαγών από τη διοίκηση του Σταδίου, καθημερινά θα ενημερώνουμε για την επόμενη ημέρα.
Αυτήν την εβδομάδα οι Ακαδημίες προσέρχονται καθημερινά και δηλώνουν στους προπονητές/τριες την ώρα που τους βολεύει 18:00 ή 19:00.
Από την επόμενη εβδομάδα οι ημέρες προπονήσεων για τις Ακαδημίες θα είναι ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

print

Written by