ΑΠΟ 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021- ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΓΚΡΟΥΠ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΓΚΡΟΥΠ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (05-12 ΕΤΩΝ)

Ήδη πέρασε η 1η «εβδομάδα» (Τετάρτη μέχρι Παρασκευή) του Σεπτεμβρίου και η εκκίνηση των προπονήσεων -κυρίως στα γκρουπ των Ακαδημιών- μπορεί να θεωρηθεί και … ΑΚΥΡΗ (για να χρησιμοποιήσουμε «όρο» της εκκίνησης των δρομικών αγωνισμάτων).
Λίγο το καλοκαίρι που ακόμη συνεχίζεται για μερικούς, λίγο το μπέρδεμα με την ημερομηνία έναρξης των Ακαδημιών (από 1.9.21 πήγε 13.9.21 και τελικά επανήλθε στην 1.9.21), λίγο οι αντικρουόμενες οδηγίες εκ μέρους της διοίκησης του Καυτανζογλείου, λίγο οι περιορισμοί και οι αυστηρές οδηγίες οι σχετικές με τα απαραίτητα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΕΣΤ  Covid-19 και τις υποχρεωτικές Βεβαιώσεις Υγείας των παιδιών για να αρχίσουν προπονήσεις, κ.α., όλοι οι παραπάνω παράγοντες συνετέλεσαν ώστε η πραγματική έναρξη των προπονήσεων να γίνει από ΔΕΥΤΕΡΑ 06.09.2021.

Οι ημέρες και οι ώρες προσέλευσης (για δοκιμαστικές προπονήσεις* – για παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά), αλλά και για τα παιδιά που ήδη εχουν κάνει εγγραφή** και συμμετέχουν στα διάφορα γκρουπ καθορίζονται ως εξής:

* Κάθε παιδί μπορεί να κάνει 2-3 δοκιμαστικές προπονήσεις και αν του αρέσει κάνει την εγγραφή (εφάπαξ 25 ευρώ) και τότε παίρνει το κόκκινο μπλουζάκι του συλλόγου, Δωρεάν.
** Μαζί με την εγγραφή πληρώνεται και τουλάχιστον ο πρώτος μήνας 25+25= 50 ευρώ. Για τους τρόπους πληρωμής και την έκπτωση 10% (όταν πληρωθεί η ετήσια συνδρομή σε 1, 2, ή 3 δόσεις), ρωτήστε τους προπονητές ή ενημερωθείτε από τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ του συλλόγου (ΑΡΘΡΟ 23, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ -ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΣΥΝΝΔΡΟΜΕΣ).

Από Δευτέρα 06.9.21 και μέχρι 17.09.21

ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

με ώρες έναρξης των προπονήσεων, τουλάχιστον για τις (2) πρώτες εβδομάδες και για κάθε ηλικιακό γκρουπ.:

1ο γκρουπ στις 18:00

2ο γκρουπ στις 19:00

Στη συνέχεια ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών σε κάθε ηλικιακό γκρουπ (1ο και 2ο),  θα οριστικοποιηθούν και οι ώρες έναρξης των προπονήσεων (οι ημέρες προπονήσεων θα παραμείνουν σταθερές, για να ρυθμίσει κάθε οικογένεια το πρόγραμμά της).

ΠΡΟΣΟΧΗ: 
Κάθε παιδί που θα έρθει για προπόνηση –από την πρώτη φορά– (ακόμη και για δοκιμαστική προπόνηση), πρέπει να προσκομίσει:
1.  Βεβαίωση γιατρού (ότι είναι υγιές και μπορεί να συμμετέχει σε προπονήσεις).
2.  Βεβαίωση ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΤΕΣΤ (covid-19) ή βεβαίωση εμβολιασμού…
3Μάσκα.

 

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ

ΟΙ ΔΥΟ (2) ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ (ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ).
Για τα καινούρια παιδιά άνω των 13 ετών αλλά και τους παλιούς αθλητές του συλλόγου θα ισχύσουν τα εξής:
Το πρόγραμμα των  προπονητών των αγωνιστικών τμημάτων θα οριστικοποιηθεί μετά από (2) δύο εβδομάδες,  μέχρι τότε, για τις δύο πρώτες εβδομάδες θα βρίσκονται καθημερινά  στο Στάδιο (εκ περιτροπής) τουλάχιστον δύο προπονητές.

Ως ώρα έναρξης των προπονήσεων καθημερινά καθορίζεται η 18:00, με σημείο συνάντησης την είσοδο του Σταδίου (από την Αγίου Δημητρίου).  

Μην ξεχνάτε … χρειάζονται):
1.  Να κάνετε κράτηση θέσης για να σας επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο (πατήστε ΕΔΩ)
2.  Ιατρική Βεβαίωση ή ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (για λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ)
3.  Μάσκα.

 

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
κάθε προπονητής (μετά από συνεννόηση με τους αθλητές του) που θα ανήκουν στην ίδια ομάδα αγωνισμάτων (ΔΡΟΜΟΙ & ΕΜΠΟΔΙΑ – ΑΛΜΑΤΑ (ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ & ΥΨΟΣ)- ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ & ΔΡΟΜΟΙ – ΡΙΨΕΙΣ) θα καθορίσουν τις ημέρες και τις ώρες έναρξης των προπονήσεων.

Το πρόγραμμα κάθε προπονητή (των αγωνιστικών τμημάτων) θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας και θα ισχύει από την ώρα που θα οριστικοποιηθεί (μετά από 2 εβδομάδες).

Μέχρι τότε, οι αθλητές προσέρχονται όποια ημέρα τους βολεύει, ακόμη και αν ο προπονητής τους εκείνη την ημέρα δεν είναι παρών και προπονούνται υπό την επίβλεψη του προπονητή που είναι παρών την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα.

print

Written by