ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ 20-9-21 μέχρι 27-9-21

Όποιος είναι στην απέξω … και δεν υποχρεούται να τηρεί τα «μέτρα» της Πολιτείας, δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της ευθύνης των διαφόρων «Φορέων» που σχετίζονται με την απλή προπόνηση του μικρού σας μπόμπιρα στις ακαδημίες ή του μεγαλύτερου παιδαρά σας (αθλητή στα αγωνιστικά τμήματα).

Τα μέτρα πάνε και έρχονται με ισχύ -μίας εβδομάδας- όπως η τελευταία κοινή Υπ. Απόφαση  που αναφέρεται στην παρούσα εβδομάδα από 20 μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Συγκεντρώσαμε πληροφορίες … ποιες να σας πρωτο-περάσουμε!

Σας περνάμε,

  1.   το ενημερωτικό κομμάτι της ανακοίνωσης του ΣΕΓΑΣ, (από τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ segas.gr)

Διευκρινιστικές οδηγίες εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις όλης της χώρας εξέδωσε η ΓΓΑ.

Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες:
Οι αθλητές και αθλήτριες του στίβου έως και 17 ετών θα εισέρχονται στην εγκατάσταση με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος self test (και όχι με rapid όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί). Οι αθλούμενοι έως και 17 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test, ενώ τα παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid19.

Στις ηλικίες άνω των 18 ετών απαιτείται η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Αναλυτικά το κείμενο της ΓΓΑ 

 

2.   Αλλά και όλο το ΦΕΚ Αρ. φύλλου 4337 της 18.9.21 για όσους θέλουν να διαβάσουν και να μάθουν περισσότερα.
Για την άλλη βδομάδα … έχει Ο Θεός!

print

Written by