ΤΕΤΑΡΤΗ 20.10.21 – ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ– KIDS’ ATHLETICS

Ευκαιρία ψάχνουμε για να διοργανώσουμε αγώνες (Kids’ Athletics) προσαρμοσμένους στην ηλικία αλλά και τις προπονητικές εμπειρίες των μικρών μας αθλητών.

Με την ευκαιρία του τριημέρου για τη Θεσσαλονίκη 26-27-28 Οκτωβρίου και για να Τιμήσουμε τον Προστάτη του Αθλητισμού -Άγιο Νέστορα- που γιορτάζει στις 27 Οκτωβρίου, διοργανώνουμε εσωτερικούς αγώνες Kids’ Athletics για τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου μας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει εκπλήξεις για τους μικρούς μας αθλητές και θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!   Η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 18:30 για όλα τα γκρουπ των ακαδημιών.  

 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ:
Εάν κάποιο παιδί που έρχονταν στις 19:00 δεν προλαβαίνει, ας έρθει όποτε μπορεί (ακόμη και στις 19:00) για να ενσωματωθεί με τους φίλους του και να αγωνιστεί για το γκρουπ στο οποίο ανήκει. Ίσως για μερικά από τα παιδιά να είναι η πρώτη ομαδική συμμετοχή σε αγώνες  και είναι ευκαιρία να ζήσουν τα συναισθήματα που σε κάθε ηλικία ξεπροβάλουν όταν αγωνιζόμαστε είτε για ένα μπράβο είτε ακόμη και για το Ολυμπιακό μετάλλιο.

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ:
Θα υπάρχουν:  κριτές (και οι γονείς-κηδεμόνες  μπορούν να βοηθήσουν στα διάφορα πόστα, όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν να το δηλώσουν στους προπονητές).

Θα υπάρχουν, πινάκια, διπλώματα για τους νικητές, κληρωτίδα, κεράσματα για όλους, κ.α.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ:
Παρακαλούνται τα παιδιά να προσέλθουν με το μπλουζάκι του συλλόγου και όσα παιδιά είναι καινούρια και δεν πρόλαβαν να πάρουν μπλουζάκι, να το ζητήσουν από τους προπονητές (εφόσον έχουν κάνει εγγραφή).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ – ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ:
Εάν οι γονείς-κηδεμόνες θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες ή και να βοηθήσουν όπου χρειαστεί, ας φροντίσουν να κάνουν κράτηση εισόδου στον περιμετρικά του Σταδίου Χώρο επισκεπτόμενοι τον παρακάτω σύνδεσμό. https://booking.open1.eu/kaftanzoglio/perimetros_kentrikou_stadiou

Προσοχή!  η είσοδος επιτρέπεται μόνον σε όσους έχουν κάνει εμβόλιο ή έχουν έγκυρο πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό τεστ.

print

Written by