ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ «KIDS’ ATHLETICS»  ΑΣ ΡΗΓΑΣ 19.10.21

Χρησιμοποιώντας την περιγραφή των αγώνων που λάβαμε από τους πρωτεργάτες της εκδήλωσης, σας μεταφέρουμε την εικόνα των σημερινών αγώνων (Kids’ Athletics)  που διοργανώθηκαν για τα παιδιά των (4) γκρουπ των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Η εικόνα των αγώνων  με μία πρόταση:
«Έχουμε κάνει πολλές φορές kids’ athletics αλλά -για κάποιο λόγο- αυτή τη φορά, όλοι το ευχαριστηθήκαμε περισσότερο.»

 
ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

πήραν το βάπτισμα του πυρός. Ο καθένας ξεχωριστά προσπάθησε και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσει η ομάδα του. Τα συναισθήματα που γεννιούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα ξεπήδησαν όλα και έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Για μερικά παιδιά οι «αναταράξεις»  ξεκίνησαν από το πρωί (είχαν αγωνία)  και έτσι έφτασαν μέχρι και τον αγώνα, όπου το άγχος και η αγωνία κορυφώθηκαν μέχρι όμως να ακουστεί «η πιστολιά» του αφέτη. Στη συνέχεια, όλα ξεχάστηκαν και ο καθένας προσπάθησε «με νύχια και με δόντια» για το καλό της ομάδος του.

 

Μεγάλη μάχη «τιτανομαχία» έγινε ανάμεσα στην ομάδα των «Αγωνιστών» και την ομάδα των «Γενναίων»! Μετά από σκληρές μάχες, νικητές αναδείχθηκαν οι «Γενναίοι»!
Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά το χάρηκαν και κοντά στα παιδιά το χάρηκαν και οι γονείς και κηδεμόνες, που η παρουσία τους  έδωσε μυθικές διαστάσεις στην ένταση του αγώνα.  Δεν είναι δα μικρό πράγμα -για τους «μπόμπιρες»- να αγωνίζονται για πρώτη φορά (μερικοί) και μάλιστα μπροστά στα μάτια των «αγαπημένων» τους.

 

ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ
Από τα Διπλώματα μπορεί κάποιος να διακρίνει την αγάπη και τη φροντίδα της διοργάνωσης των αγώνων για τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες. Τα Διπλώματα  αποτελούν (συλλεκτικά κομμάτια)! αφού φτιάχτηκαν ειδικά για τους συγκεκριμένους αγώνες και … με πολύ μεράκι.
Παράκληση προς την κ. Σοφία:  Την άλλη φορά να αγωνιστούμε και οι μεγαλύτεροι, μήπως και καταφέρουμε να κερδίσουμε και εμείς κανένα από αυτά τα υπέροχα Διπλώματα!

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Μετά από πολύ καιρό, λόγω των ειδικών συνθηκών και των «μέτρων» του Covid-19  είχαμε έντονη την παρουσία των γονέων, άλλοι μέσα και άλλοι έξω από τα κάγκελα όρθιοι ή καθιστοί στο περβάζι να καμαρώσουν τα αστέρια «μας».
Το οικογενειακό κλίμα  είναι το δυνατό χαρτί του συλλόγου και το «φροντίζουμε» κάθε χρόνο με τις ξεχωριστές εκδηλώσεις μας – εκδρομές:  Περπάτημα με μπάρμπεκιου στο Χορτιάτη. Ταξίδι, αγώνας και φαγητό στο Βελβεντό, στις  Σέρρες,  κ.α.
Τα δύο τελευταία χρόνια «κάναμε πίσω», αλλά ευελπιστούμε ότι γρήγορα θα περάσουμε ξανά στις καθιερωμένες μας οικογενειακές εξορμήσεις και εκδηλώσεις.
Η παρουσία των γονέων ήταν αισθητή, έδειξαν ότι το χάρηκαν και μάλιστα όλοι ήσαν πρόθυμοι να βοηθήσουν. Ο κλήρος έπεσε σε μερικούς γονείς που συμμετείχαν στο κουβάλημα, βοήθησαν στην  γραμματεία των αγώνων, στις βαθμολογίες,  βοήθησαν τα παιδιά να βάλουν το όνομά τους στην κληρωτίδα, έκαναν τις απονομές των  διπλωμάτων, μοίρασαν χυμούς και κεράσματα … ακόμη και στο συμμάζεμα έβαλλαν «ένα χεράκι»!
Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν, αλλά και όσους είχαν τη διάθεση να βοηθήσουν και δεν χρειάστηκε.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ»
Μετά τον αγώνα ακολούθησε η κλήρωση για το βιβλίο «ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ» που έγραψε η προπονήτρια κ. Σοφία Γκοτζαμάνη και που είχαμε υποσχεθεί στα «αχώνευτα»!  Έγινε κλήρωση για το βιβλίο. Υπεύθυνος της κληρωτίδας ήταν ο μικρός Κωστής και το χαρτάκι που βγήκε από μέσα έγραφε το όνομα της «Κατερίνας Πεταλά»!
Τα χαμόγελα της Κατερίνας στην φωτογραφία δείχνουν ότι το άγχος και η αγωνία που είχε πριν τον αγώνα … πήγαν περίπατο!

 

ΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα του συλλόγου με χυμούς και γκοφρετάκια για μικρούς και μεγάλους.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ … ΞΑΝΑ ΚΕΡΑΣΜΑ:
Η Άρτεμη Σονάυ είχε σήμερα γενέθλια αλλά και γιορτή  και έφερε κεράσματα για όλα τα παιδιά! Με τη σειρά μας ευχαριστούμε την Άρτεμη και της ευχόμαστε  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους διοργανωτές της εκδήλωσης,

κ. Σοφία Γκοτζαμάνη, κ. Στέλλα Καφφέ και κ. Γιάννη Ντοβόλη,  για αυτήν την υπέροχη ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά μας να ζήσουν και να γνωρίσουν τα συναισθήματα που ξεπροβάλλουν από τη συμμετοχή σε αγώνες.

 

Οι φωτογραφίες είναι λίγες -λόγω του σκότους- αλλά αντιπροσωπευτικές της όλης εκδήλωσης.

print

Written by