Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ  ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ –  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

Το γκρουπ των ενηλίκων επικοντιστών ακολουθεί το πρόγραμμα του κ. Θεοφάνη Μπέλου, του οποίου η φιλοσοφία προστάζει και εκδρομές για να «σβήνουν τα χιλιόμετρα» της προπόνησης ή καλύτερα (για το συγκεκριμένο γκρουπ, που δεν αγαπάει τα χιλιόμετρα)!  για να ξελαμπικάρει το μυαλό και να γεμίσουν οι μπαταρίες.

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ – ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Με το σκεπτικό αυτό και όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, οι αποδράσεις σε ξεχωριστής ομορφιάς περιοχές, από Όλυμπο μέχρι και τα διάφορα Φαράγγια είναι στο πρόγραμμα.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τη χθεσινή εκδρομή (του Σαββάτου 13.11.21) στο Φαράγγι της Σκάλας στο Ζαγκλιβέρι.
Διακρίνω και φωτογραφικό ταλέντο αφού οι φωτογραφίες από τις διάφορες «αποδράσεις» του γκρουπ Θεοφάνη είναι ομολογουμένως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.

Μέχρι και τη σημαία του συλλόγου παίρνουν μαζί τους για να «την πάνε βόλτα» – να ξεσκάσει- αλλά και για να τους ενώνει. Η παρουσία της σημαίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη του εκάστοτε στόχου της εκδρομής.
Μας γράφει ο κ. Μπέλος …

–  … «πριν λίγο καιρό είχαμε πάει στον Όλυμπο, δεν καταφέραμε όμως να ανέβουμε στην κορυφή γιατί φτάσαμε αργά αλλά και γιατί δεν είχαμε και τη σημαία του ΡΗΓΑ μαζί μας»!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ !

Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών της πανδημίας  οι καθιερωμένες  εκδρομές του συλλόγου για γονείς, κηδεμόνες και αθλητές, τόσο στο Χορτιάτη με BBQ2016, 2017, 2018, 2019  όσο και σε επιλεγμένες καταπληκτικές περιοχές (Βελβεντό, Σέρρες, Πάϊκο, κ.α.) μας έχουν λείψει.

Κάποια μέρα, όταν δεν θα έχει πολύ περπάτημα και μεγάλες ανηφόρες! θα δεχόμασταν ευχαρίστως την οποιαδήποτε πρόσκληση …

Μπράβο!  συνεχίστε να συνδυάζετε τον Αθλητισμό με ευχάριστες και αναζωογονητικές εξορμήσεις, όλα αυτά μαζί συνθέτουν τον αθλητισμό στην καλύτερη του εκδοχή.

Για τη δική μας φιλοσοφία «αθλητισμός» δεν είναι μόνον το Ρεκόρ και η Νίκη είναι πολύ πιο σημαντική η πορεία προς αυτά αλλά και οι ευχάριστες αναμνήσεις της οποιασδήποτε παρέας, στη συγκεκριμένη περίπτωση «της παρέας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ».

print

Written by