ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ “ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ” ΓΙΑ ΤΟΝ  ΑΣ ΡΗΓΑΣ – 2021

Στη φετινή μεταγραφική περίοδο (2021) εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να έρθουν στο σύλλογο αθλητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη από την Κύπρο, από τα Γιάννενα και από την Κοζάνη.
Με χαρά ευελπιστούμε* να καλωσορίσουμε στην «οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τους αθλητές που επέλεξαν το σύλλογό μας για να συνεχίσουν την αθλητική τους σταδιοδρομία.

* Οι μεταγραφές ελέγχονται  από την επιτροπή Μετεγγραφών του ΣΕΓΑΣ και η έγκριση ή η απόρριψή τους ανακοινώνεται κάπου στο δεύτερο 15θήμερο του Δεκεμβρίου.

 

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ** ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2001 (επικοντιστής), εγγράφεται και στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ως «Κύπριος φοιτητής» (έχει δικαίωμα να αγωνίζεται σε Κύπρο με τον ΓΣΠ αλλά και σε όλους τους αγώνες στην Ελλάδα με τον  ΑΣ ΡΗΓΑΣ).
Προπονητής του στην Κύπρο ο κ. Άντυ Ιωάννου.

Είναι φοιτητής στο Τμήμα «Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων» του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.).

 

 

ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΞΕΝΑΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ 2001, αθλήτρια άλματος επί κοντώ από τα Γιάννενα.
Μετεγγράφεται   με αιτιολογικό “μετοίκηση λόγω σπουδών (άνω των 250 χιλ.)” και για τρία (3) χρόνια ανήκει από (½) στον Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Προπονήτρια της στα Γιάννενα η κ. Κεοπάτρα (Κλαίρη) Γιαννοπούλου.

Φοιτά στο 1ο έτος / ΤΕΦΑΑ-ΑΠΘ.

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 2001, αθλητής 400μ. εμπ. από Κοζάνη.
Μετεγγράφεται με “συναίνεση  του συλλόγου” του και για τρία χρόνια ανήκει (από ½ στον ΦΣΚΑ ΚΟΖΑΝΗΣ  και ΑΣ ΡΗΓΑΣ).
Προπονητής του στην Κοζάνη ο κ. Παπαστέργιος Παναγιώτης.

Είναι φοιτητής στο 2ο έτος στην ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ  του Α.Π.Θ.

 

 

** Για τους αθλητές ΞΕΝΑΚΗ  και ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ εστάλησαν στον ΣΕΓΑΣ όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Για τον ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ επίσης εστάλησαν όλα τα δικαιολογητικά (πλην της έγκρισης της ΚΟΕΑΣ για τη μεταγραφή, η οποία στέλνεται απευθείας, από την ΚΟΕΑΣ στον ΣΕΓΑΣ).

 

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ  ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ
ΟΜΗΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2002. Δεχθήκαμε και τον 2ο αθλητή του φίλου προπονητή Άντυ Ιωάννου (ΓΣΠ) στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ως «φιλοξενούμενο» αφού οι προσπάθειες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να βρεθεί λύση ώστε να αγωνίζεται ο αθλητής και/στην Ελλάδα δεν ευοδώθηκαν. Δυστυχώς, δεν είχαμε απάντηση στις προτάσεις μας από το σύλλογό του (ΓΣΠ) της Κύπρου!
Ο επικοντιστής Ομήρου Γεώργιος 2002, θα προπονείται με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ως «φιλοξενούμενος αθλητής***»  και στην επόμενη  μεταγραφική περίοδο (2022) θα εγγραφεί στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ως «Κύπριος Φοιτητής».

*** [Κάθε χρόνο δικαιούται να εγγραφεί και σε σύλλογο της Ελλάδος μόνον (1) ένας Κύπριος φοιτητής].

print

Written by