ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ «ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ» – ΕΛΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ

Δεν γνωρίζουμε αποτελέσματα, μόνο φωτογραφίες έχουμε από το σημερινό χαμό που έγινε στην αίθουσα του άλματος επί κοντώ όπου το γκρουπ του κ. Κοσμά Χατζιόπουλου διαγωνίστηκε στις έλξεις. Τόση ήταν η ένταση του αγώνα που στο τέλος μπήκαν και οι μπαμπάδες στον αγώνα και μάλιστα τα κατάφεραν περίφημα, παρά τα χρόνια τους αλλά και τα κιλά του, για τον πιο όμορφο!

Το αυτί μας πήρε ότι οι νικητές ήταν στα αγόρια ο Παναγιώτης Γκέκας και στα κορίτσια η Λάζου Ανδρονίκη. Περισσότερες λεπτομέρειες από τον αγώνα …

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΔιαγωνισμός 3.12.2021 Κοσμάς ΕΛΞΕΙΣ – ΚΑΜΨΕΙΣ

Μέχρι τότε, χαρείτε μερικά στιγμιότυπα από τους αγώνες και τα σχόλιά μας για την εμφάνιση των μπαμπάδων.

Από τους μπαμπάδες η φωτογραφική μηχανή κατέγραψε μόνον τον κ. Χαράλαμπο Μπούρα που μάλλον πέρασε στις έλξεις τις τρεις από τις τέσσερες κόρες του, αν ήταν και η  μεγάλη δύσκολα θα έφευγε νικητής. Με τόσα οικογενειακά “όμορφα βάρη” πώς να μην είναι δυνατός!

Ο κ. Παυλίδης Φίλιππος μας αιφνιδίασε γι’ αυτό και δεν έχουμε φωτογραφία, αφού τον είδαμε κρεμασμένο στο μονόζυγο και μολονότι η ατσάλινη μπάρα είχε λυγίσει από το βάρος του (τριψήφιος αριθμός κιλών), οι έλξεις διαδέχονται η μία την άλλη! Μπράβο Μπαμπά της Αθηνάς, την έκανες υπερήφανη, σειρά της τώρα (όριο στην κατακόρυφο 30 δευτερόλεπτα)!
Είναι σίγουρο ότι ο κ. Παυλίδης Φίλιππος θα είναι παρών και στον τελικό … οπότε τη φωτογραφία δεν τη γλυτώνει (στην ομαδική είναι ο λεπτούλης, έξω δεξιά). – Περαστικά στη γιαγιά!!!

Βέβαια όταν λείπει η Γάτα χορεύουν τα ποντίκια, έτσι διακρίθηκαν οι παραπάνω γονείς αφού απουσίαζε ο Γενικός αρχηγός κ. Καρματζόγλου Σταύρος. Στην ουσία παρών ήταν αλλά όχι στην αίθουσα, περπατούσε περιμετρικά του Σταδίου με την κ. Χρύσα Παπαδοπούλου Μακρή και γιόρταζαν γιατί ο μικρός του γιός ο «Αναστάγγελος» κατάφερε για αυτό το μήνα να είναι «Captain» στο μικρότερο γκρουπ των Ακαδημιών. Φαντάζομαι όλοι οι επισκέπτες της σελίδας μας να ξέρουν τι εστί το να είσαι Captain στα γκρουπ των Ακαδημιών – ΠΕΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
Ευτυχως είμασταν διαβασμένοι και μολονότι το περιβραχιόνιο του Captain  δεν φαινόταν καλά -ήταν ίδιο χρώμα με το μανίκι της μπλούζας- αμέσως καταλάβαμε την κίνηση του Αναστάγγελου όταν μας έδειξς το αριστερό του μπράτσο με καμάρι. Τα συγχαρητήρια που εισέπραξε ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών του και ειδικά για τον Αναστάγγελο το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας του θα πρέπει να οφείλεται στην τιθάσευση της ασταμάτητης διάθεσής του για ζαβολιές!
Μπράβο κούκλε, δείχνεις σε όλα τα παιδιά ότι το να γίνουν Captain  δεν είναι ακατόρθωτο απλά χρειάζεται να το θέλουν και να προσπαθήσουν.

print

Written by