ΤΟ «ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ»  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ – ΑΚΟΥΕΙ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ

Πολλές φορές στηλιτεύσαμε παραλείψεις στην ενημέρωση ή αδιαφορία της Επιτροπής Διοίκησης-Διεύθυνσης για τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα που συναντούν όλοι όσοι έρχονται σε επαφή με το Καυτανζόγλειο. Σύλλογοι, προπονητές, αθλητές, γονείς και κηδεμόνες, κατά καιρούς υπέδειξαν αδυναμίες ή πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα και δυστυχώς οι υπεύθυνοι έδειχναν ότι είναι ψιλά γράμματα για αυτούς έχοντας μπροστά τους «σοβαρότερα» θέματα να ασχοληθούν.

Τελευταία όμως κάτι άλλαξε, ένα πνεύμα ανταπόκρισης στα μικροαιτήματα και συνεργασίας για τη λύση των μικροπροβλημάτων υπερίπταται του Σταδίου. Μικροαιτήματα που παρέμεναν αναπάντητα, υποδείξεις βλαβών που άλλες φορές χρόνιζαν ή περνούσαν απαρατήρητες τώρα διορθώνονται «πολύ γρήγορα,  στο πιτς φιτίλι».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
Κάτι μας λέει ότι οι έχοντες την ευθύνη τελικά νοιάζονται και για τα καθημερινά μικροπροβλήματα του Σταδίου που υποδεικνύονται ή γίνονται αντιληπτά από το προσωπικό. Δεν γνωρίζουμε αν έγινε καλύτερη κατανομή των αρμοδιοτήτων, ίσως να αυξήθηκε το προσωπικό, ίσως να μπήκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις ανάλογες θέσεις, ίσως, ίσως.
Γεγονός είναι ότι από την πρόεδρο μέχρι και τον … πιο όμορφο φύλακα (σκοτωμός θα γίνει για το ποιός είναι ο πιο όμορφος), όλοι κάνουν σωστά τη δουλεία τους και μακάρι αυτό να συνεχιστεί. Βλέποντας τέτοια στάση από τη Διοίκηση, μόνον «τα γαϊδούρια» θα συνεχίσουν να είναι αδιάφορα στην τήρηση των μέτρων του σταδίου.
Ένα βήμα η Διοίκηση, για να συναντηθούμε, δύο εμείς (όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι). Όπως πολύ καλά όλοι μας ξέρουμε, οι Έλληνες έχουμε το Φιλότιμο  που μερικές φορές αποδεικνύεται ως η πιο ισχυρή κινητήρια δύναμη για να ενεργήσουμε ΚΑΙ για το κοινό καλό.

ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ  ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ “ΖΩΗ” ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
Μη διστάζετε να υποδεικνύετε, να προτείνετε ό,τι νομίζετε ότι θα είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκομένους. Το σίγουρο είναι ότι η πρότασή σας θα ακουστεί και θα μελετηθεί, το αν υλοποιηθεί είναι άλλο θέμα γιατί υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μερικές φορές οι προτείνοντες τους αγνοούν.

Σημασία έχει ότι ο καθένας μας που  αντιλαμβάνεται μια αστοχία, μία βλάβη, ένα σημείο που δεν προσέχτηκε και θέλει διόρθωση και επιθυμεί να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία του σταδίου έχει λόγο να καθίσει να γράψει πέντε γραμμές και υπεύθυνα και επώνυμα να προτείνει το οτιδήποτε.
Έχω αρκετά παραδείγματα τελευταία, που εγώ ΠΛΕΟΝ έχω πειστεί ότι ο χρόνος που ο καθένας μας θα ξοδέψει για να γνωστοποιήσει εγγράφως και επωνύμως το οτιδήποτε στη Διοίκηση-Διεύθυνση του σταδίου δεν θα πάει χαμένος.

Ιδού μερικά παραδείγματα από τα πλέον μικρά μέχρι και τα πιο σοβαρά.

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ:  Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 09/12/2021 και κατά τις ώρες 11.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ., δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στο Κεντρικό Στάδιο λόγω προπόνησης ποδοσφαιρικής ομάδας.
    Στους υπόλοιπους χώρους οι προπονήσεις θα γίνονται κανονικά.
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΜΑ: Άμεση απολύμανση του χώρου και λήψη μέτρων. Δυστυχώς «τα μέτρα» δεν τηρούνται από όλους. (Ίσως φταίμε και εμείς … αλλά δεν έχουμε πλέον τη διάθεση να μαλώνουμε με όσους για να κάνουν τη δουλειά τους (αφού αυτοί είναι οι “ξύπνιοι” και όλοι οι όλοι που τα τηρούμε “οι χαζοί”), δεν υπολογίζουν τίποτε και κάνουν ό,τι θέλουν!
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για βλάβη σε ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΖΕΣ στην αίθουσα του επί κοντώ … Διόρθωση στο «πιτς φιτίλι».
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για πρόβλημα στα ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ,  άμεση ανταπόκριση και διόρθωση.

Προσπαθούμε να αποδίδουμε πάντα τα του Καίσαρος τω Καίσαρι
Το αν το πετυχαίνουμε σε όλες τις περιπτώσεις …. είναι άλλη υπόθεση!

print

Written by