ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ – ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ «ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ»

Δεν βρέθηκε άνθρωπος που να μην επαινέσει την ιδέα του «ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ»  των συλλόγων του Στίβου Θεσσαλονίκης, που λειτουργεί στο Καυτανζόγλειο από τις 6 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι τις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (τελευταία ημέρα). Συναντήσαμε αρκετούς γονείς και κηδεμόνες που δεν το γνώριζαν και άλλους τόσους που ενώ έχουν αποφασίσει να βοηθήσουν την κοινή προσπάθεια … το ξέχασαν!

Το ΔΩΡΕΑΝ παντοπωλείο (το καρότσι με τα τρόφιμα) βρίσκεται στην Κεντρική είσοδο του Καυτανζογλείου, έξω ή μέσα (ανάλογα με τον καιρό) από την πόρτα  από όπου μπαίνουν οι μικροί αθλητές  των  Ακαδημιών.

Όποιος θέλει ….  ή ας το διατυπώσω καλύτερα, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ … ας φέρει το δικό του σακουλάκι με τα τρόφιμα και ας τα προσθέσει στα ήδη υπάρχοντα. Ακόμη και κανένας να μην είναι στο καρότσι αφήνουμε το σακουλάκι μας με τα τρόφιμα, κοντά στα ήδη υπάρχοντα και είμαστε σίγουροι “ότι η μικρή μας προσφορά θα πιάσει τόπο”.

Ακούστηκε το “μα αν τα αφήνετε χωρίς επίβλεψη θα τα πάρουν”. Μα γι’ αυτό τα φέρνουμε, για να τα πάρουν όσοι τα ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!
Όπως λέει και η μικρή ταμπελίτσα που βάλαμε στο καρότσι, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ μπορεί να πάρει από τα όσα οι συνάνθρωποί του έφεραν για αυτό το σκοπό.

Στις δύσκολες στιγμές και περιόδους δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται να πάρει από τα όσα συγκεντρώνονται για αυτό το σκοπό. ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ κάποια από τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν -και θα συγκεντρωθούν και άλλα στη συνέχεια- ΧΑΡΗ  ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ όσους βοήθησαν με το σακουλάκι τους.  Όλοι όσοι έφεραν και θα φέρουν θα νιώσουν ότι η προσφορά τους έπιασε τόπο.

Φίλοι μας, όσοι γνωρίζετε οικογένειες που ακόμη και αυτά τα βασικά λείπουν από το σπίτι, ΧΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ αν ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ  μας ενημερώσετε (fotkatsi@phed.auth.gr) ή 6932626625 ώστε να τα ετοιμάσουμε εμείς και αν χρειαστεί, -να τα πάμε κιόλας- όπου μας υποδείξετε.

Μέχρι και ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  παράδοσης των ΔΩΡΕΑΝ τροφίμων κατ’ οίκον υπάρχουν και θα προστεθούν και άλλοι με το πρώτο κάλεσμα, αν χρειαστεί.

Μακάρι να έχουμε υποδείξεις για οικογένειες που έχουν ανάγκη, δεν θα μπορούσατε να μας κάνετε ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ  για τις παραμονές των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

print

Written by